Nieuws

MSC CRUISES EN STX FRANKRIJK SNIJDEN HET EERSTE STAAL VAN DE MSC BELLISSIMA

2/12/2016

De bouw van de MSC Bellissima is van start gegaan, het vierde van elf schepen van de volgende generatie die in dienst wordt genomen in de komende tien jaar
 
MSC Cruises, de grootste particuliere cruiserederij gevestigd in Zwitserland en marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika, en STX Frankrijk, een wereldleider in de bouw van innovatieve cruiseschepen, hielden maandag een traditionele staalsnijceremonie te STX Frankrijk in Saint Nazaire om de officiële start van de constructie aan de MSC Bellisima in te wijden. Dit schip is het tweede van de Meraviglia-generatie schepen die in 2019 in dienst wordt genomen.
                 
MSC Bellissima is ontworpen om te varen in alle seizoenen en om aan te meren in de meeste van ‘s werelds grootste cruisehavens. Zoals haar naam suggereert zal de MSC Bellissima de schoonheid van de volgende generatie MSC Cruiseschepen belichamen. Deze schepen zijn ultramoderne mega-schepen die rijk zijn aan nieuwe eigenschappen en faciliteiten voor gasten van alle leeftijden met verschillende interesses.
 
Met een bruto tonnage van 167,600 GRT en een capaciteit van meer dan 5,700 gasten zal dit nieuwe schip het grootste schip zijn in de MSC Cruises’ vloot, samen met de MSC Meraviglia.