Nieuws

ICONISCHE MSC SEAVIEW GEDOOPT IN HAVEN VAN GENUA

9/06/2018

Genua, Italië, 11 juni 2018 – Zaterdagavond werd MSC Seaview, de jongste aanwinst van de groeiende vloot en het nieuwe paradepaardje van MSC Cruises, gedoopt in aanwezigheid van tal van sterren, vips, belangrijke partners uit de reisindustrie, internationale media en het topmanagement van MSC Cruises en de moedermaatschappij MSC Group.
 
MSC Cruises, de in Zwitserland gevestigde grootste privécruiserederij ter wereld en marktleider in Europa en Zuid-Amerika, staat bekend voor het hosten van de meest spraakmakende doopevenementen om de ingebruikname van nieuwe schepen te vieren. Dit innovatieve schip is ontworpen om meer plezier te beleven aan het open water en de zon en is vooral bedoeld om cruises te maken in warmere klimaten en een speciale band te scheppen tussen de gasten en de zee.
 
MSC Seaview heeft dan ook de meeste buitenruimtes van de volledige vloot van MSC Cruises. Elk onderdeel van het schip zorgt ervoor dat de gasten van het buitenleven kunnen genieten in elk aspect van hun verblijf aan boord, van kajuiten en suites met een buitenruimte zoals een terras en balkon, eten en drinken in echte mediterrane ‘al fresco’-stijl tot outdoorfitness en luxueuze wellnesscabana’s in openlucht.
 
MSC Seaview is de 15e aanwinst voor de vloot van MSC Cruises en het 3e schip dat in 12 maanden tijd in gebruik genomen wordt binnen het bedrijfsinvesteringsplan van 10,5 miljard euro, wat uniek is in de sector. De eerste reis van MSC Seaview startte in Genua op 10 juni. Er zijn zes vertrekhavens in de westelijke Middellandse Zee: Genua, Marseille, Barcelona, Napels, Messina en Valletta.
 
Klik hier voor meer informatie en boekingen.