Nieuws

MSC Cruises verrast 5 x voor winter 2019-2020

7/03/2018

Woensdag 7 maart 2018 — Nieuwe cruiseschepen, nieuwe havens, nieuwe bestemmingen én zelfs een privé-eiland op de Caraïben. Met zijn inspirerend aanbod voorspelt MSC Cruises alvast een warme winter 2019-2020. Vijf nieuwigheden in de kijker:


1. DE MIDDELLANDSE ZEE ANDERS BEKEKEN


Voor fans van een langere winterbreak, biedt MSC Cruises een nieuwe cruise van 14 nachten. De route doet de historische haven van Haïfa in Israël aan, met twee volledige dagen om de oude steden Jeruzalem en Bethlehem te bezoeken. Ook hou je halt in mediterrane trekpleisters als Civitavecchia, Messina, Genua, Barcelona en Marseille, op het Griekse eiland Rhodos, de Zuid-Cypriotische stad Limassol en Heraklion op Kreta, gekend om zijn oude archeologische vindplaatsen. Ook nieuw is de 12 nachtencruise vanuit Genua naar exotische bestemmingen in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.


2. NIEUWE ROUTES IN NOORD-AMERIKA


MSC Cruises legt nieuwe routes in vanuit New York. MSC Meraviglia trakteert reizigers op rondvaarten (10 nachten) vanuit New York met haltes in Bar Harbor, Boston en Portland, om daarna richting de Canadese haven Charlottetown te gaan, Corner Brook-Halifax, Quebec, St. John en Sydney. Kwestie van de adembenemende landschappen aan de oostkust van Noord-Amerika niet te missen.


3. NOG MEER MANIEREN OM DE CARAIBEN TE ONTDEKKEN


De Caraïbische Zee blijft ’s werelds populairste cruisebestemming en voor de winter van 2019-2020 legt MSC Cruises er zes schepen in. Een van de hoogtepunten is de opening van de Ocean Cay MSC Marine Reserve, een privé-eiland exclusief voor gasten van MSC Cruises. Dit eiland in de Bahama’s telt zo’n 16 ha fijne zandstranden, over 6 unieke gebieden met elk een eigen karakteristieke sfeer.


4. GLOEDNIEUW SCHIP VOOR DUBAI EN ABU DHABI


MSC Cruises introduceert een van zijn nieuwste schepen in de Verenigde Arabische Emiraten. MSC Bellissima vaart in maart 2019 voor het eerst uit in de Middellandse Zee en verhuist in de winter naar het Midden-Oosten. Er zijn 2 routes van 7 nachten die gasten naar het Sir Bani Yas Island en Khasab en Muscat in Oman brengen of naar Bahrein en Qatar. MSC Lirica vervoegt MSC Bellissima in deze populaire regio onder de winterzon met een aantal langere cruises in de Perzische Golf.


5. REIS ROND DE WERELD IN 117 DAGEN


De tweede cruise rond de wereld van MSC Cruises volgt een totaal nieuwe route. MSC Magnifica vertrekt vanuit Civitavecchia, Genua, Barcelona en Marseille in januari 2020. Met meer dan 40 bestemmingen en 23 landen doorkruisen gasten 5 continenten in 3 maanden en ontdekken ze ’s werelds meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen.


Dit is uiteraard maar een greep uit het inspirerende aanbod van MSC Cruises voor 2019-2020. Om het even welke cruise je kiest, je kan altijd rekenen op die typische MSC Cruises-beleving dankzij moderne schepen, een comfortabele accommodatie, gastronomische restaurants, topentertainment, tal van ontspanningsmogelijkheden en een onberispelijke service.