SAMENWERKING MET CHEF HARALD WOHLFAHRT


De kunst van schilderen met smaken

Harald werd geboren in de stad Loffenau in de heuvels van het Duitse Zwarte Woud en groeide op in de boerderij van zijn grootouders. Hier ontwikkelde hij zijn liefde voor natuurlijke producten die zijn creativiteit nog steeds inspireert. Met klassieke technieken met een moderne creatieve flair schildert hij als een schilder met behulp van sauzes de smaken van zijn gerechten. 

Michelin Record


Na een stage bij een aantal van de beste Michelin-sterrenrestaurants in Duitsland en Frankrijk, werd Harald op 24-jarige leeftijd de Executive Chef van de "Schwarzwaldstube" in Baiersbronn, waardoor het in 1992 een 3 Michelin-sterrenrestaurant werd en dit herhaalde gedurende 25 opeenvolgende jaren. Dat is een record dat nog altijd ongeëvenaard is in Duitsland en bijna overal ter wereld.

Van onderscheidingen tot de sterrenhemel


De kunsten van Wohlfahrt heeft enorme internationale erkenning gekregen. Van Michelin-sterren tot Top tien chef-koks in de wereld van New York Times, Gault et Millau 19,5 uit 20, Feinschmecker 5 uit 5, Schlemmer Atlas 5 uit 5 en 1ste uit de Hornstein-ranglijst. Het Europees Ruimteagentschap gaf Wohlfahrt de opdracht om maaltijden te ontwikkelen voor astronauten op het internationale ruimtestation.

Zoek & Boek

Gourmet sensaties voor MSC Cruises


Harald Wohlfahrt brengt zijn kenmerkende creativiteit met terroir, textuur en sublieme sauzen naar MSC Cruises 'Noord-Europese reizen met twee speciale hoofdgerechtcreaties voor ons Gala-menu, samen met een uniek compleet menu en een reeks delicatessen voor de MSC Yacht Club.

Diner opties