MSC TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE KUNST VAN GASTVRIJHEIDE   
lke cruise is een speciaal moment. En nu, MSC for Me helpt elke gast om te genieten van elk moment op hun eigen speciale manier. Gebruik makend van de digitale technologie dat letterlijk de gasten, het personeel en het schip met elkaar in verbinding stelt, is uw vrije tijd aan boord volledig in uw handen.

Tijd voor totale gemoedsrust

Bemachtig alle informatie, advies en inspiratie dat u nodig hebt wanneer en waar dan ook. Vind uw weg naar waar u ook moet gaan, of wat u ook wilt doen. Wetende dat uw kinderen veilig en wel zijn, waar u zich ook bevindt.

Navigatie

Agenda

Tijd om verwend te worden

Voel u als een verwelkomde gast aan boord, op elk moment , zowel overdag als s’nachts. Geniet van de kleine attenties en verrassingen wanneer u ze het minst verwacht, en geniet van de garantie dat het personeel steeds tot uw dienst staat voor eender welke vraag.

Conciërge

Opmaatgemaakt

Tijd om te ontdekken

Laat onze verrassingen u in verrukking brengen wanneer u het minste verwacht, en verander een cruise in een herinnering die een leven zal meegaan. Deel dan uw ervaringen met uw familie en vrienden in de meest ongelooflijke manier.

Vastlegging

Technologie voor uw vrije tijd

MSC for Me garandeert, verheugt, vaart, verwent, verrast en nog veel meer dankzij de interactieve technologie die onze gasten, onze schepen en ons personeel verbindt. 
 
Vanop een tablet, uw armband, onze interactieve schermen of de MSC for Me applicatie, uw best gespendeerde vrije tijd is binnen handbereik.

MSC Meraviglia technologie in nummers