Ephesus cruises via Izmir

Izmir Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Efeze

Met uitzicht op sprankelend azuurblauw water en omgeven door golvende bergen, is Izmir, Turkije een stad rijk aan geschiedenis en cultuur. Hier ontmoeten levendige bazaars architecturale iconen zoals eeuwenoude religieuze sites en UNESCO-lijst van wonderen. 

Dwaal door de geplaveide straten, snuffel in de winkels, of proef van de lokale delicatessen in de bloeiende restaurants van de stad. Een MSC Middellandse Zee bestemming, Izmir is een Turkse schat gewoon wacht om ontdekt te worden - een land met een verleidelijke erfgoed en poeder-zachte stranden.

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies, waaronder:

  • Maagd Maria Huis 
  • St. John Kerk
  • Het oude Efeze

Verken het historische katholieke heiligdom, Huis van de Maagd Maria, op de glorieuze Mt. Koressos. Een populaire bedevaartplaats (met bezoeken van verschillende pausen), de locatie is de thuisbasis van een scala aan heilige attracties, waaronder een wensput, doopbad, geplaveide binnentuin, en een kapel.

De Anglicaanse Episcopale Kerk van St. John de Evangelist is een van de meest geliefde religieuze plaatsen van Izmir. De kerk dateert uit 1862 en binnenin vind je een verzameling prachtige schilderijen, een caleidoscopisch koepelvormig plafond en een majestueus marmeren altaar.

Stap terug in de tijd naar het oude Griekenland met een bezoek aan Efeze. Deze iconische stad, ten zuidwesten van Izmir, werd gesticht in de 10e eeuw voor Christus, en biedt een schat aan klassieke bezienswaardigheden. Geniet van het sublieme steenhouwwerk, de zuilengebouwen en het indrukwekkende openluchttheater. Efeze staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is beroemd om zijn tempel van Artemis, een van de zeven wereldwonderen van de oudheid.
 

Cruises van / naar Izmir in 2023

Excursies en activiteiten Izmir