Kiel Cruises

Kiel Cruise

Plan uw cruise en boek uw excursies in de omgeving van Kiel

Kiel is een oude havenstad op het schiereiland Jutland, met uitzicht op de Kieler-fjord in de Oostzee. Deze MSC Noord-Europa Cruise bestemming staat bekend om zijn botanische tuinen, martime-museum, zeilevenementen en maritieme gedenktekens. Verderop vindt u het mooie stadje Lubeck, doordrenkt van middeleeuwse schoonheid. Of ga naar Eutin, de ‘City of Roses’, om het opmerkelijke kasteel met vier vleugels te zien.

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

● Eutin 'City of Roses' en het kasteel
● Lübeck
● Hamburg

Eutin, gelegen in een gebied met verleidelijke turquoise meren, is een vredige stad die dateert uit de 12e eeuw. Tijdens een MSC Cruises-excursie stopt u in de prachtige 'City of Roses' om door de tuinen van Eutin Castle en de straten rond de markt te dwalen.

Lübeck is een historische stad aan de rivier de Trave, bekend om zijn glorieuze gotische architectuur. Een MSC Cruises-excursie naar dit UNESCO-werelderfgoed dompelt u onder in de legendarische sfeer. Geniet van een aangename rit door het Duitse platteland voordat u een schat aan fascinerende attracties ontdekt. Bezoek de beroemde Holsten Gate, de Mariakerk en het ziekenhuis van de Heilige Geest.

Hamburg, de op één na grootste stad van Duitsland, is een toonaangevend financieel, politiek en cultureel centrum. Ontdek alles wat deze geweldige haven te bieden heeft tijdens een MSC Cruises-excursie. Stop bij de 17e-eeuwse Krameramtsgasse, bezoek de barokke Sint-Michielskerk of verken het pakhuisdistrict Speicherstadt met zijn pittoreske grachten. Ontspan vervolgens in het botanische park Planten un Blomen, voordat u gaat winkelen.

Cruises vanaf/naar Kiel (Lubeck) in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken

De ligplaats van het schip en de parkeerplaats bevinden zich aan de Ostuferhafen. De Ostuferhafen staat op alle hoofdwegen aangegeven. Volg de borden "Fähre", "Ostufer" en later "Ostuferhafen".

Komende vanaf A7 / A215 / B76: neem de A215 richting Kiel, neem de afslag naar de B76 richting Lübeck / Ostuferhafen. Volg de B76 en rij richting Ostring / B502, sla linksaf bij het kruispunt. Volg de weg en sla na ongeveer 4 km linksaf richting de veerboot / Ostuferhafen / Klaipeda.

Vanuit de richting A1 / A21 / B404: neem de A21 richting Flensburg / Kiel / Bad Segeberg en volg de weg naar Kiel. Neem de B76 richting Lübeck, rijd vervolgens richting Ostring / B502, sla linksaf bij het kruispunt. Volg de weg en sla na ongeveer 4 km linksaf richting de veerboot / Ostuferhafen / Klaipeda.

HAVEN VAN KIEL

KIEL - Parking gelegen in de terminal met exclusieve bagage drop off °

Adres: Grenzstraße, 24149 Kiel
Tel: +49 0431 9822399
E-mail: portparking@portofkiel.com


PARKEREN EN CRUISE

OSTUFERHAFEN - SHUTTLE Parking °
Adres: Am Kiel-Kanal-1-3, 24106 Kiel
Tel: +49 431 221 392 79
E-mail: buchung@parken-und-meer.de

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

HAVEN VAN KIEL
KIEL - Parkeren in de terminal met exclusieve bagageafgifte °

VOERTUIGEN

DAGEN  TARIEVEN*
Auto/Suv/bestelwagen 8 € 119
Auto/Suv/bestelwagen 11-12 € 139
 Auto/Suv/bestelwagen 15 € 159
 Auto/Suv/bestelwagen 19 € 179
 Auto/Suv/bestelwagen 22  € 189

*prijs per week


PARKEN EN ZEE, OSTUFERHAFEN -

Shuttle Parkeren, Buiten°

VOERTUIG

DAGEN TARIEVEN**
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 8 € 109
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 10 € 129
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 12 € 129
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 15 € 149
 Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 19 € 169
 Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 22 € 179
 

Shuttle Parking, Indoor°

VOERTUIG

DAGEN TARIEVEN**
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 8 € 139
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 11 € 159
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen
12 € 159
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 15 € 179
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 19 € 199
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen van 9 zitplaatsen 22 € 209

*prijs per week


°MSC Parking is online te boeken tot 48 uur voor vertrek van uw cruise. Boekingen na de deadline van 48 uur kunnen rechtstreeks bij de aanbieder worden gemaakt en dezelfde verlaagde tarieven worden toegepast bij het overleggen van uw reisdocumenten.

 
Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

MSC-shuttleservice:
Als u uw vlucht naar Hamburg via MSC heeft geboekt, is uw transfer naar de cruiseterminal al inbegrepen. Een van onze meertalige medewerkers zal u bij de uitgang van de luchthaven ontmoeten en u naar uw bus brengen, die u rechtstreeks naar de ligplaats van het schip brengt.

Als u zelf een vlucht heeft geregeld, biedt MSC Cruises u de mogelijkheid om een individuele luchthaventransfer te boeken. De boeking gebeurt via uw reisbureau of ons contactcenter met vermelding van de vluchtgegevens (luchtvaartmaatschappij, vliegroute van / naar, vluchtnummer, vertrek- en aankomsttijd).

Openbaar vervoer:
Vanaf de luchthaven van Hamburg neemt u de luchthavenbus "Kielius", die u rechtstreeks naar het centraal station van Kiel brengt. De reis duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt ook de stadstrein S1 naar het centraal station van Hamburg nemen en daarvandaan de Regional Express naar Kiel nemen, die elk uur vertrekt. Na ongeveer een uur rijden bereikt u het centraal station van Kiel.
Neem vanaf het centraal station in Kiel onze pendeldienst naar de Ostuferhafen-terminal of neem buslijn 11 (richting Dietrichsdorf) tot halte Grenzstraße. Na 200 meter lopen bereikt u de terminal Ostuferhafen.

Voor Kiel bieden wij u de kaartjes met korting van Deutsche Bahn aan. Deze zijn geldig voor de terugreis van / naar Kiel in alle treinen (ICE, EC / IC, IR, RE, RB, NCL) en van / naar alle stations van Deutsche Bahn AG. Treinprijzen beginnen bij € 55, - per persoon / enkele reis (afhankelijk van klasse en bezit van een kortingskaart “Bahncard”). Kinderen (6-14 jaar) reizen gratis onder begeleiding van (groot) ouders, maar hebben wel een kaartje nodig! Kinderen onder de 6 jaar hoeven geen kaartje mee te nemen. Opmerking: de treinkaartjes zijn alleen geldig in verband met uw MSC-cruise. Let op de vooruitboekingsperiode van minimaal 30 dagen voor vertrek.

MSC-shuttleservice:
Op de dag van inscheping bieden wij u een betaalde pendeldienst van het centraal station van Kiel naar de Ostuferhafen terminal voor € 10,- per persoon / per lijn! De pendeldienst is doorlopend, vanaf het eerste vertrekpunt tot 4 uur voor het vertrek van het schip. Het trefpunt voor inschepende gasten via het treinstation is bij uitgang CAP (richting restaurant 'Cabana'). Beneden aan de trap (lift beschikbaar) is de bagage drop die wordt gemarkeerd met een MSC beachflag. De bussen worden geparkeerd bij de zogenaamde 'Kaisertreppe'. Ook deze plaats is gemarkeerd met een MSC beachflag.
Deze service kan alleen ter plaatse bij een van onze hostesses geboekt worden. De kosten worden in rekening gebracht op de boordrekening. Voor de ontschepingstransfer kunnen de gasten direct aan boord terecht.