Berlijn Cruises via Warnemünde

Warnemunde Cruise

Plan uw cruise en boek uw MSC Excursies naar de omgeving van Warnemünde.

Warnemünde, gelegen aan de monding van de rivier de Warnow, is een aantrekkelijke Duitse badplaats met elegante architectuur en een prachtig wit strand. Deze bestemming in Noord-Europa is het perfecte startpunt voor een bezoek aan historische steden en de culturele hoofdstad Berlijn.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Berlijn
• Warnemünde
• Lübeck

Berlijn is een stad van immens cultureel, architectonisch en historisch belang, die sinds de val van de Berlijnse muur een grote opleving heeft gekend. <readmore>[READ MORE]</readmore> Tijdens een MSC Excursies brengt u langs enkele van de meest ongelooflijke bezienswaardigheden van de Duitse hoofdstad, waaronder het 17e-eeuwse barokke Rococo Charlottenburg-paleis, de 19e-eeuwse Victory Column en de Kaiser Wilhelm Memorial Church. Verken het gebied rond de Brandenburger Tor, de angstaanjagende 'dodenstrip' tijdens de communistische tijden. Bezoek vervolgens het Holocaust Memorial en Checkpoint Charlie voordat u de Berlijnse muur inneemt.

Gelegen aan de monding van de rivier de Warnow en gesticht in het jaar 1195, biedt de Baltische badplaats Warnemünde bezoekers een aantrekkelijk en schilderachtig stadsbeeld. Verken dit originele landschap te voet tijdens een charmante MSC Excursies. Tijdens deze 2 uur durende wandeling door de stad loopt u naar de promenade langs de Alter Strom - letterlijk de Oude Stroom - haveningang, compleet met afgemeerde vissersboten en jachten, oude huizen, cafés en een vuurtoren uit 1897. U zult meer leren over de geschiedenis van de mooie oude stad terwijl u naar het Kurhaus wandelt, dat in art-decostijl is gebouwd en in 1928 is voltooid volgens plannen die al in 1898 zijn opgesteld. Als u eenmaal bent teruggekeerd naar de Alter Strom, kunt u ook genieten van wat vrije tijd om boodschappen te doen.

Lübeck, met uitzicht op de dramatische Oostzee, is een fascinerende stad met veel gotische architectuur. Het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en de oude straten herbergen vele schatten, waaronder de machtige Holstenpoort met rode bakstenen, de zeven torenspitsen van de vijf kerken van Lübeck en het 13e-eeuwse Ziekenhuis van de Heilige Geest. Tijdens een MSC Excursie bezoekt u de Mariakerk, de thuisbasis van 's werelds grootste mechanische orgel. Als je stopt bij het Niederegger Café, leert u over de kunst van het maken van marsepein - een leuke ervaring voor het hele gezin!


Cruises vanaf/naar Warnemunde in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken

Neem afslag 14 (Rostock-West) en volg de B103 richting Warnemünde. Neem de afslag "Werftallee" in Warnemünde, volg de borden naar de passagierskade en rijd vervolgens naar het Warnemünde Cruise Center.

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven


PARKEREN EN CRUISE, WARNEMUNDE
Tel.+49 381 660 969 59
E-Mail: booking@parken-und-meer.de

Shuttle Parking
Handelsstrasse 4, 18069 Warnemunde (Germany)

Valet Parking
Am Passagierkai 3, 18119 Rostocke

Bekijk tarieven

Parkeer tarieven

PARKEN EN CRUISEN, WARNEMUNDE 

Shuttle Parking, Buiten°

VOERTUIG DAGEN TARIEVEN  Lengte VOERTUIG:
5,51 m - 6,99 m 
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 8 € 99  € 129
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 12 € 119  € 149
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 15 € 139  € 169
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 22 € 179  € 209

 

Shuttle Parking, Binnen°

VOERTUIG DAGEN TARIEVEN
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 8 € 139
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 12 € 159
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 15 € 179
Auto/Suv 7 zitplaatsen/bestelwagen 9 zit plaatsen 22 € 219

Openbaar vervoer:
De cruiseterminal in Warnemünde is met de taxi te bereiken vanaf de luchthaven Rostock-Laage.

Rostock-Laage Luchthaven (https://www.rostock-airport.de/) ligt op 45km afstand van de haven van Warnemunde
Berlijn Luchthaven ligt op 230km van de haven van Warnemunde

U kunt een offerte aanvragen voor MSC Transfer service via MSC Call Center of uw reisagent. Fly&cruise gasten hebben hun transfer inbegrepen in het pakket.

Voor Warnemünde bieden wij u de kaartjes met korting van Deutsche Bahn aan. Deze zijn geldig voor de terugreis van / naar Warnemünde in alle treinen (ICE, EC / IC, IR, RE, RB, NCL) en van / naar alle stations van Deutsche Bahn AG. Treinprijzen beginnen bij € 99, - per persoon / enkele reis (afhankelijk van klasse en bezit van een kortingskaart “Bahncard”). Kinderen (6-14 jaar) reizen gratis onder begeleiding van (groot) ouders, maar hebben een kaartje nodig! Kinderen onder de 6 jaar hoeven geen kaartje mee te nemen. Opmerking: de treinkaartjes zijn alleen geldig in verband met uw MSC-cruise. Let op de vooruitboekingsperiode van minimaal 30 dagen voor vertrek.

Openbaar vervoer:
U kunt vanaf het centraal station van Rostock naar Warnemünde gebruikmaken van de reguliere stadstreinverbindingen (S-Bahn). Met de stadstrein rijdt u ongeveer 25 minuten naar de cruiseterminal in Warnemünde. Het treinstation ligt op slechts een paar minuten lopen (450 meter) van de cruiseterminal