Sint-Petersburg Cruises

St Petersburg Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies naar Sint-Petersburg.

Sint-Petersburg, de op één na grootste stad van Rusland, ligt aan de monding van de rivier de Neva, met uitzicht op de sfeervolle Oostzee. Deze bestemming in Noord-Europa biedt fascinerende MSC Excursies door de hoofdstad, bekend om zijn cultuur, architectuur en verhalenboekstraten.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Het Staatsmuseum de Hermitage
• Peterhof Paleis
• De kerk van de Verlosser op het Bloed

Het State Hermitage Museum, gelegen in het centrum van Sint-Petersburg, is een van de meest uitgebreide musea ter wereld. <readmore>[READ MORE]</readmore> Het complex bestaat uit zes prachtige 18e en 19e-eeuwse gebouwen en herbergt ongeveer drie miljoen opmerkelijke werken van Italiaanse, Nederlandse en Franse kunstenaars. Tijdens een MSC Excursie bekijkt u de collectie die keizerin Catharina de Grote rond 1764 heeft verworven. Marvell bij een breed scala aan schilderijen, textiel, meubels en kostbare sieraden.

Maak een MSC Excursie naar Peterhof Palace, een majestueus UNESCO-werelderfgoed en de voormalige residentie van Peter de Grote. Gebouwd in het begin van de 18e eeuw, is het een van de meest verbazingwekkende architectonische hoogstandjes in Rusland, met een verzameling schilderijen, meubels, stoffen en porselein. Verken uitgestrekte tuinen versierd met een veelvoud aan prachtige fonteinen, met name de Grand Cascade en de Samson. De kunstfonteinen, waaronder Little Oak, de Fir Tree en de Umbrella, zijn een echte favoriet bij kinderen!

De kerk van de Verlosser op het Bloed, gebouwd tussen 1883 en 1907, is een iconisch monument in Sint-Petersburg. Tijdens een MSC Cruises-excursie bewonder je de unieke architectonische kenmerken van het gebouw, waaronder een kleurrijk interieur, uivormige koepels, ingewikkelde bijbelse mozaïeken en een sierlijke gevel.

 

before you go

From 1st October 2019, some cruise passengers visiting St Petersburg (Russia) can do so with an e-visa, available for some nationalities only, to be obtained before the cruise. Please refer to the site of the Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation for all information including eligible nationalities, timings and procedures to obtain the e-visa. Alternatively, the current procedure remains in place: all MSC Guests visiting St Petersburg with an MSC excursion do not need a visa, and benefit from the usual advantages of all MSC Excursions (direct assistance while on excursion, insurance, priority disembarkation, etc). Our offices are available to answer any doubt you may have or provide additional information if needed.

Cruises vanaf/naar St Petersburg in 2021

Excursies & Activiteiten

Haven bereiken