Honolulu

Honolulu Cruise

Ontdek Pearl Harbor

Wie droomt er niet van om naar Honolulu te vertrekken, de hoofdstad van Hawaï op het prachtige eiland Oahu, de thuisbasis van de beroemdste stranden in de wereld? Dankzij uw MSC World Cruise, krijgt u de gelegenheid om van boord gaan op deze charmante plaats gemaakt voor ontspanning en rust, waar u kunt zonnen rn genieten van typische Hawaïaanse gerechten en cocktails. Maak een reis naar het verleden, herbeleef het verhaal van Pearl Harbor.

De oude militaire basis dat beroemd gemaakt werd door de Japanse luchtmacht aanvallen in 1941, tijdens de Tweede Wereldoorlog, is te vinden in het graafschap van Honolulu. Een historische site gevuld met herinneringen en reflecties, waar u uw MSC Cruises excursie kunt afronden met een bezoek aan de USS Missouri, een slagschip van de periode nog in goede staat met een aantal van de originele onderdelen, zoals de houten brug.

Een rondleiding voor de liefhebbers van geschiedenis en gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Het verkennen van Honolulu betekent ook een wandeling in het centrum van de stad, die niet alleen uitstekende musea en de enige koninklijke paleis in de Verenigde Staten bezit, maar ook tal van restaurants en bars heeft, allemaal binnen handbereik dankzij een dicht netwerk van bussen die u toelaat om te reizen naar eender welk deel van de hoofdstad.

Met MSC Cruises, krijgt u de gelegenheid om een geweldige vakantie te ervaren, om de oneindige schoonheid van Oahu te ontdekken waarvan de witte zandstranden als symbool staan voor ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid.

Cruises van / naar Honolulu in 2023

Excursies en activiteiten Honolulu