Excursions, Family Explorer Club | MSC Cruises

EXCURSIES VOOR DE HELE FAMILIE

Ontdek onze kindvriendelijke excursies speciaal ontwikkeld voor families.

 

MSC Family Explorer Club tours zullen tijdelijk niet beschikbaar zijn aan boord van onze schepen voor de zomer 2021 en winter 2021 - 22 cruises.

MSC Family Explorer Club

Verken samen de bestemming tijdens een leuk familie-avontuur, geïnspireerd door de geschiedenis en zo ontworpen dat u alle hoogtepunten kunt ontdekken.

Gezinsvriendelijke programma’s
Deze tours beginnen meestal later op de ochtend, duren korter en worden begeleid door deskundige gidsen en verhalenvertellers.

Rondleidingen waar het hele gezin van kan genieten
Elke tour is ontwikkeld om zowel de kinderen bezig te houden als een verrijkende en leerzame ervaring voor volwassenen te bieden.

Gezinsvriendelijke prijzen 50% korting
Kindertickets zijn altijd voor de halve prijs.

Gemoedsrust
Wanneer u kiest voor een MSC Family Explorer Club tour, kunt u ontspannen in de wetenschap dat al onze tours worden uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde partners die indien nodig gedurende de hele dag contact met uw schip kunnen opnemen.

MSC Family Explorer Club

MSC Family Tours

FAMILY EXPLORER CLUB HOOGTEPUNTEN

Een gezamenlijke missie voor het hele gezin

Een deskundige gids en getalenteerde verhalenvertellers zullen elke tour begeleiden en beschikbaar zijn voor alle benodigde hulp. De begeleiders van deze tours zijn niet alleen gidsen, ze zijn bekwaam in het vasthouden van de aandacht van zowel kinderen als volwassenen door boeiende verhalen te vertellen over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van de locatie - het zijn entertainers.

Een gezamenlijke missie voor het hele gezin

Excursions, Family Explorer Club: Whole Family | MSC Cruises

Laten we aan het avontuur beginnen

Tijdens deze interactieve ervaring zullen kinderen van alle leeftijden zich een ontdekkingsreiziger voelen.
Als detectives en ontdekkingsreizigers spelen kinderen een sleutelrol bij het bereiken van een unieke missie tijdens elke tour, geïnspireerd op de geschiedenis van de locatie.
Kinderen en ouders krijgen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten en te genieten van het samen oplossen van spelletjes en raadsels. Elke tour staat in het teken van een iconisch historisch karakter dat symbolisch is voor de stad.

Laten we aan het avontuur beginnen

Excursions, Family Explorer Club: Adventure | MSC Cruises

Twee ideale oplossingen voor gezinnen

We weten dat dit ook uw vakantie is en soms wilt u gewoon even weggaan en wat tijd voor volwassenen hebben. Voor ouders die graag zelf een excursie willen doen, bieden wij gratis kinderopvang aan voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Terwijl u aan wal gaat, kunnen uw kinderen aan boord blijven en onder begeleiding spelen met hun nieuwe vrienden en de Mini Club Staff. Neem voor meer informatie contact op met de Mini Club aan boord.

Twee ideale oplossingen voor gezinnen

Family Tours | MSC Cruises