MSC COVID-19 beschermingsplan

Aangezien u tijdens een cruise kunt worden blootgesteld aan specifieke COVID-19 risico's die gewoonlijk niet door bestaande verzekeringspolissen worden gedekt, wordt - om uw gemoedsrust te garanderen - voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2022 ten zeerste aanbevolen dat alle gasten een verzekeringspolis hebben die hen specifiek dekt tegen COVID-19 gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëring, quarantaine, medische hulp en gerelateerde kosten, evenals ziekenhuisopname. Indien u geen verzekering hebt, gelieve er dan rekening mee te houden dat u blootgesteld kunt worden aan bijkomende kosten die niet door de rederij kunnen worden gedekt.

De verzekering moet u en uw gezin dekken, vanaf het moment dat de boeking wordt bevestigd tot het einde van de cruise, uw Fly & Cruise pakket of uw Stay & Cruise pakket.

 

Om u volledig tegen bovenstaande risico's te beschermen, biedt MSC een COVID Protection Plan - een verzekering die speciaal voor deze COVID-19 risico's is ontworpen - dat tijdens het boeken aan de cruise kan worden toegevoegd. Het Covid Protection Plan is van toepassing op alle afvaarten die in de verkoop zijn. Voordat u de reservering definitief maakt, is het mogelijk om het MSC COVID-19 Protection Plan aan de cruise toe te voegen voor de prijs van €25 per persoon voor korte afstandsbestemmingen (Middellandse Zee en Noord-Europa cruises), €29 voor lange afstandsbestemmingen (Caribbean & Antillen, Dubai, Abu Dhabi en Qatar, Saoedi-Arabië en de Rode Zee, Zuid-Amerika en Grand Voyages) en €45 voor de World Cruise.

 

U kunt ook reizen met een andere verzekering die de bovengenoemde risico's dekt.

Download de pdf

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons callcenter of met uw reisagent.