Cruise Bestemmingen

Ontdek de beste cruisebestemmingen, met een grote verscheidenheid aan routes om bezienswaardigheden, geluiden en smaken van 's werelds meest intrigerende culturen te onthullen. Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee (oostelijke en westelijke Middellandse Zee) of maak een cruise naar de Canarische Eilanden en MadeiraOntdek Zuid-Amerika, de magie van de Emiraten en Noord-Amerika, de mysteries van Noord-Europa en Groenland, het exotische Caribisch gebied met de Bahama's en het privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, onze cruises naar AziëZuid-Afrika , Seychellen en onze exclusieve bestemming.

Met vele spannende en op maat gemaakte excursies, is er geen einde aan de mogelijkheden om nieuwsgierig en avontuurlijk te zijn met MSC Cruises. 
Ontdek onze selectie van 2024 & 2025-cruisebestemmingen hieronder en leer meer over waar wij u tijdens uw volgende vakantie naar toe brengen.

MSC World Cruise

Wie heeft er niet van gedroomd om minstens één keer rond de wereld te reizen? Met MSC World Cruises kunt u deze droom waarmaken! Kies uit twee cruises rond de wereld in 2025 & 2026 en til uw avontuurlijke geest naar nieuwe hoogtepunten. Ontdek de schoonheid van de wereld met MSC World Cruises!