Onze Cruiseschepen

Omdat we onze vloot blijven uitbreiden en verbeteren, kunnen onze gasten op elk MSC cruiseschip een enorme reeks unieke kenmerken ontdekken.

Onze cruiseschepen combineren klassieke elegantie met baanbrekende innovatie en bieden het beste op het gebied van comfort, dineren, innovatie, entertainment en beleving aan boord. Onze nieuwste cruiseschepen tonen ook onze toewijding aan minder belastend toerisme, met technologie aan boord die zich richt op het verminderen van onze impact op de natuur.

Bekijk en kies vandaag nog een schip uit de MSC Cruises vloot en ontdek een spectaculaire manier om de zeeën te bevaren.

MSC FOR ME

MSC fo Me logo

MSC-technologie ten dienste van de kunst van gastvrijheid


MSC for Me is ontworpen om vandaag en in de toekomst aan de behoeften van onze gasten te voldoen en verbetert elk aspect van de MSC vakantie-ervaring. Door middel van de meest innovatieve technologische oplossingen verbindt MSC for Me gasten, bemanning en schip zodat uw tijd aan boord letterlijk in uw handen ligt.
Beschikbaar voor gasten die reizen op alle schepen behalve MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Orchestra en MSC Preziosa.
Het MSC for Me programma is ook beschikbaar op MSC Splendida, maar met minder programmafuncties.
Binnenkort op MSC World America.

Ontdek meer

MSC for ME

SCHEPEN GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST

Eco ship

Innovatieve energiebesparende en waterrecycling systemen geïnstalleerd op onze schepen.


Wij respecteren de oceanen van de wereld en terwijl we een toenemend aantal gasten over de hele wereld varen, streven we er voortdurend naar onze impact op het milieu te verminderen. Door het gebruik van moderne technologie en milieuvriendelijke acties streven we ernaar om de impact van onze cruises op het milieu te verminderen. Van het gebruik van schonere scheepsbrandstoffen en efficiëntieverhogende technologie tot onze geavanceerde recyclingsystemen aan boord, wij zijn ervan overtuigd dat we een grotere verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van het milieu.

Eco ship

Certificaten