Onze Cruiseschepen

Onze beste cruiseschepen ooit

Omdat we onze vloot blijven uitbreiden en verbeteren, kunnen onze gasten op elk MSC cruiseschip een enorme reeks unieke kenmerken ontdekken.

Onze cruiseschepen combineren klassieke elegantie met baanbrekende innovatie en bieden het beste op het gebied van comfort, dineren, innovatie, entertainment en beleving aan boord. Onze nieuwste, beste cruiseschepen verleggen ook de grenzen van duurzaam toerisme, met speciale technologieën die gericht zijn op het welzijn van het milieu en de bescherming van de zee.

 

Bekijk en kies vandaag nog een schip uit de MSC Cruises vloot en ontdek een spectaculaire manier om de zeeën te bevaren.


MSC FOR ME

MSC fo Me logo

MSC-technologie ten dienste van de kunst van gastvrijheid


MSC for Me is ontworpen om vandaag en in de toekomst aan de behoeften van onze gasten te voldoen en verbetert elk aspect van de MSC vakantie-ervaring. Via de meest innovatieve technologische oplossingen verbindt MSC for Me gasten, bemanning en schip, zodat u uw tijd aan boord letterlijk in handen hebt.
Beschikbaar voor gasten die reizen op MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview. MSC for Me is ook beschikbaar voor de MSC Splendida en MSC Magnifica, maar met beperkte functionaliteiten.
Binnenkort op MSC World America.
 

Ontdek meer

MSC for ME

SCHEPEN GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST

Eco ship

Innovatieve energiebesparende en waterrecycling systemen geïnstalleerd op onze schepen.


Wij respecteren de oceanen van de wereld en terwijl we een toenemend aantal gasten over de hele wereld varen, streven we er voortdurend naar onze impact op het milieu te verminderen. Door het gebruik van moderne technologieën en milieuvriendelijke materialen, verminderen we effectief de milieu-impact van onze cruises. Van het gebruik van de beste kwaliteit brandstof die beschikbaar is in havens tot efficiencyverbeterende technologieën tot onze geavanceerde on-board recycling systemen, wij zijn ervan overtuigd dat leiderschap gepaard gaat met een grotere verantwoordelijkheid voor het milieu.

Eco ship

Certificaten