MICE & Charters

Het onderdeel MSC Cruises MICE & Charters biedt uw evenementen de infrastructuur van de meest innovatieve vloot ter wereld. Maar we bieden meer dan ultramoderne faciliteiten.

Een team van specialisten met de kennis en ervaring om de meest succesvolle evenementen te organiseren, staat u bij. Niet alleen om u een geslaagde cruise te bezorgen, maar ook om de goede verhoudingen in uw bedrijf te behouden en te verbeteren.

Dit vergt een andere, maar wel complementaire deskundigheid in marketing, branding, planning en logistiek. Hun toewijding zal ervoor zorgen dat elk aspect van uw evenement of gelegenheid een doorslaand succes is, tot tevredenheid van uw gasten. Het zal uw merkwaarden op correcte wijze weerspiegelen en uw strategische doelstellingen ondersteunen.

 

Incentives voor verkopers, distributeurs en dealers; prijswinnaars; merkondersteuning en promotionele evenementen; conferenties, vergaderingen en conferenties; productlanceringen en presentaties; internationale evenementen.

 

Lees onze brochure

EEN BUITENGEWONE ERVARING

De keuze voor een wereldleider

 

De vloot van MSC Cruises is in capaciteit tot 800% gegroeid in de afgelopen tien jaar en biedt vele keuzes: van traditionele elegantie tot drijvende steden op zee. Al onze schepen bieden ook zakelijke faciliteiten, evenals een stijlvolle Italiaanse inrichting en meubilair. Maar het mooiste is dat het uiteenlopende aanbod gepaard gaat met onze flexibele en behulpzame service, zodat u het schip, de locatie, de diensten, de faciliteiten en het seizoen kunt kiezen die het beste bij u passen.
Mice en Charters
Mice and Charters, and Outstanding Experience | MSC Cruises

EEN UITGEBREID AANBOD VAN ACTIVITEITEN

Actieve teambuilding en ontspanning

 

De uiteenlopende moderne sport-, fitness- en spafaciliteiten bij MSC Cruises spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van het goede verloop van vergaderingen, prestatiebeloningen, conferenties en evenementen. In aanvulling op de verkwikkende en stressreducerende effecten van lichaamsbeweging en ontspanning, creëren ze uitstekende mogelijkheden voor teambuilding en netwerken.
Bekijk activiteiten aan boord
Mice and Charters, a Wide Range of Activities | MSC Cruises

FACILITEITEN VLOOT

Samenwerking verdeelt de taak en verhoogt het succes

MSC Cruises ondersteunt uw evenementen en gelegenheden met de geavanceerde infrastructuur van de meest innovatieve cruisemaatschappij en de snelst groeiende en modernste vloot van de wereld. Maar we bieden meer dan ultramoderne faciliteiten. Een team van specialisten met de kennis en ervaring om de meest succesvolle evenementen te organiseren, staat u bij. Niet alleen om u een geslaagde cruise te bezorgen, maar ook om de goede verhoudingen in uw bedrijf te behouden en te verbeteren...
 
Verken onze vloot
Mice and Charters, Fleet Facilities | MSC Cruises