Excursies

De zee was nog nooit zo avontuurlijk

Zoek het buitengewone op en maak van uw cruisevakantie een onvergetelijk avontuur.
We bieden een ongelooflijke keuze aan excursies aan wal voor ieders smaak: of u nu van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis houdt, we hebben iets voor u en het hele gezin ontworpen.

Van cultuur en geschiedenis en onze adembenemende schilderachtige routes, tot onze actieve en avontuurlijke reizen en de ontdekking van natuurlijke wonderen, tot ontspanning van Sea & Sun, onze Something Special-ervaringen en onze toegankelijke rondleidingen, u kunt op elke gewenste manier genieten van de schatten van elke bestemming.

We hebben ook de MSC Family Explorer Club, Excursions Explorer Package en MSC Bike Adventours opgezet, die uniek zijn voor onze lijn en beschikbaar zijn op geselecteerde routes van MSC Cruises.

Boek uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voorafgaand aan uw cruise.

 

Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.

 

Het excursieprogramma is slechts een overzicht van de uitstappen die in elke haven kunnen worden georganiseerd. Prijzen en details van elke excursie worden aan boord bevestigd. Het excursieprogramma en de routes kunnen variëren naargelang de omstandigheden en/of onvoorziene gebeurtenissen die zich kunnen voordoen op de dag van de excursie en op die specifieke locatie, en/of kunnen worden gewijzigd als gevolg van plaatselijke voorschriften of andere beperkingen, in het kader van de COVID-19 noodsituatie. Om te weten te komen welke excursies beschikbaar zijn voor uw cruise, logt u in door hier te klikken.

Klik hier voor meer informatie over onze verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, ontworpen om te allen tijde een rustige vakantie te garanderen, vanaf de boeking tot het verblijf aan boord.