UW MSC cRUISE Excursies

Zoek het buitengewone op en maak van uw cruisevakantie een onvergetelijk avontuur.
We bieden een ongelooflijke keuze aan excursies aan wal voor ieders smaak: of u nu van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis houdt, we hebben iets voor u en het hele gezin ontworpen.

Van cultuur en geschiedenis en onze adembenemende schilderachtige routes, tot onze actieve en avontuurlijke reizen en de ontdekking van natuurlijke wonderen, tot ontspanning van Sea & Sun, onze Something Special-ervaringen en onze toegankelijke rondleidingen, u kunt op elke gewenste manier genieten van de schatten van elke bestemming.

We hebben ook de Excursions Explorer Package en MSC Bike Adventours opgezet, die uniek zijn voor onze lijn en beschikbaar zijn op geselecteerde routes van MSC Cruises.

Boek uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voorafgaand aan uw cruise.

 

Het excursieprogramma geeft slechts een overzicht van de rondleidingen die kunnen worden geregeld in elke haven en de definitieve beschrijvingen van de excursies en prijzen worden aan boord bevestigd. Het excursieprogramma en de routes kunnen variëren afhankelijk van de lokale omstandigheden en/of onvoorziene gebeurtenissen met betrekking tot de timing op de dag van de excursie en/of kunnen worden gewijzigd op basis van lokale regelgeving of andere beperkingen, in het kader van de COVID-19 situatie. Om de beschikbare excursies voor uw cruise te weten te komen, logt u in door hier te klikken.

 

 

WAAROM VOOR ONZE EXCURSIES KIEZEN