UW MSC cRUISE Excursies

Kan een excursie een leven lang duren? Met ons ongelooflijk aanbod van excursies aan wal wel. Of u nu houdt van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis, u kunt levenslange herinneringen creëren voor uzelf en het hele gezin. Ontdek de rijke achtergronden van uw bestemmingen met een Cultuur & Geschiedenis excursie, ervaar adembenemende uitzichten op een Scenic Route, krijg een adrenaline stoot met een Active & Adventure tour, ontspan in de schoonheid van Natural Wonders, relax in een Sea & Sun's Relax, geniet van een Something Special ervaring, of neem een Accessible Tour en neem de bestemming in uw eigen tempo in u op.

We hebben ook het Excursions Explorer Pakket, MSC Bike Adventours en MSC PROTECTOURS - een reeks duurzame excursies - gecreëerd, die allemaal exclusief voor MSC zijn (alleen beschikbaar op geselecteerde routes van MSC Cruises).

Bekijk uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze pre-boarding tarieven.


 

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR GASTEN DIE SOKHNA (EGYPTE) BEZOEKEN
De haven van Sokhna dient als toegangspoort tot Caïro. Als commerciële haven verbiedt de plaatselijke regelgeving cruisegasten om zelfstandig te wandelen op het haventerrein. Aangezien er geen taxi's beschikbaar zijn in het havengebied, kunt u alleen ontschepen als u een excursie boekt. MSC Cruises biedt een breed scala aan excursies vanuit Sokhna die u naar Caïro en andere spannende bestemmingen in de omgeving brengen. U kunt uw excursies boeken op onze website om een plekje voor uw favoriete tour te bemachtigen terwijl u tot 20% bespaart. Indien u ervoor kiest om een excursie te boeken bij een derde partij, vragen wij u vriendelijk om ervoor te zorgen dat zij van de lokale autoriteiten de nodige vergunning hebben gekregen om de haven te betreden. Zonder deze vergunning kunnen zij het haventerrein niet betreden. 

 

WAAROM VOOR ONZE EXCURSIES KIEZEN