UW MSC cRUISE Excursies

Kan een excursie een leven lang duren? Met ons ongelooflijk aanbod van excursies aan wal wel. Of u nu houdt van avontuur, natuur, cultuur of geschiedenis, u kunt levenslange herinneringen creëren voor uzelf en het hele gezin. Ontdek de rijke achtergronden van uw bestemmingen met een Cultuur & Geschiedenis excursie, ervaar adembenemende uitzichten op een Scenic Route, krijg een adrenaline stoot met een Active & Adventure tour, ontspan in de schoonheid van Natural Wonders, relax in een Sea & Sun's Relax, geniet van een Something Special ervaring.

We hebben ook het Excursions Explorer Pakket, MSC Bike Adventours en MSC PROTECTOURS - een reeks milieubewuste excursies - samengesteld die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd (beschikbaar op specifieke routes van MSC Cruises).  

Mis de kans niet om verborgen juweeltjes te ontdekken met exclusieve MSC Yacht Club Excursies. Als gewaardeerde MSC Yacht Club gast krijgt u de kans om verborgen wonderen te ontdekken tijdens onze excursies. Deze onvergetelijke ervaringen, begeleid door lokale experts, overstijgen de grenzen van het gewone reizen en bieden een unieke en authentieke kijk op elke bestemming.

 

Bekijk uw MSC Cruise Excursie online en profiteer van onze pre-boarding tarieven.

 


 

 

 

WAAROM VOOR ONZE EXCURSIES KIEZEN


*De korting zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen in uw persoonlijke omgeving