Bike Tours Excursions

Ontdek nieuwe wegen

Een van de beste manieren om een stad te verkennen is per fiets. Ontdek nieuwe wegen en ga tijdens uw volgende MSC Cruise ook mee op fietsavontuur! Zie, hoor, ruik en voel de bestemming als nooit tevoren. Na dit avontuur bent u ongetwijfeld een heleboel indrukken en ervaringen rijker.

Onze gastervaringen:
"Geweldige gidsen: informatief, behulpzaam, geduldig" - Carol
"E-Bike was eenvoudig te gebruiken!" - Susan 
"Très bon moment" - Sarah

Ontdek nieuwe wegen

Excursions, Why Bike Tours | MSC Cruises

U hoeft niet snel te gaan, u moet gewoon gaan

Onze zorgvuldig samengestelde tours voor kleine groepen bieden zowel actieve avonturen als ontspannen sightseeing in de stad met elektrische fietsen. Reserveer vandaag nog en beleef uw volgende avontuur met MSC Bike Adventours.

U hoeft niet snel te gaan, u moet gewoon gaan

Excursions, Book now Bike Tours | MSC Cruises

MSC Bike Adventours-kleding

Maak langere fietstochten en voel u sterker met onze professionele wielertrui en raceklare bibshort, ontworpen door Essor Design Studio en exclusief verkrijgbaar aan boord. Verkrijgbaar in de maten S - XL.

MSC Bike Adventours-kleding

Excursions, Shop the Bike Tours Look | MSC Cruises

EXCURSIES

ONTMOET ENKELE VAN ONZE GIDSEN

PRIJZEN

Best New Shore Excursion

MSC Bike Adventours heeft de prijs voor ‘Best New Shore Excursion’ gekregen tijdens de 2018 Editor-in-Chief Awards.

Best New Shore Excursion

Bike Tours Excursions, Awards | MSC Cruises

Onze partner

Mountain Bike Coaching UK – MBCUK

MBCuk is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat professionele mountainbike-coaching, leider- en vaardigheidstrainingen biedt in een veilige en plezierige leeromgeving. Hun doel is om de beste methodes te ontwikkelen en te delen. Daarom heeft MSC Cruises voor MBCuk gekozen om ervoor te zorgen dat onze gasten die deelnemen aan MSC Bike Adventours een onovertroffen ervaring meenamen dankzij MSC-fietsgidsen die de allerbeste trainingen hebben gehad.

Mountain Bike Coaching UK – MBCUK

bike-adventours-partner

Geniet optimaal en maak uw cruise nog specialer

Stel uw vakantie samen op basis van uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het beste haalt uit elk moment aan boord. Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop met onze ruime keuze aan excursies, geniet van al uw favoriete drankjes tegen de beste prijs met onze drankenpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke culinaire ervaring met onze dineerervaringen.

Boek online en profiteer van onze kortingen ten opzichte van de prijzen aan boord!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een MSC Bike Adventours excursie boeken?

U kunt excursies vooraf online boeken of aan boord van onze schepen. Omdat deze tours speciaal zijn ontworpen voor kleine groepen en mede daardoor vaak uitverkocht zijn, raden we u aan om uw tour online te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Moet ik fit zijn om deel te nemen aan deze tours?

We bieden zowel eenvoudige fietstours door de stad als actieve fiets avonturen die wat meer inspanning vereisen. Over het algemeen kunnen de meeste gasten deelnemen als zij zich comfortabel voelen op een fiets en een gezond gevoel voor avontuur hebben.

Zijn er E-bikes?

Ja, we bieden zowel gewone fietsen als E-bikes aan op onze tours. E-bikes gebruiken elektrische stroom om uw trappen te verlichten, u glijdt over heuvels en de lange wegen voelen plotseling veel korter aan.

Op welke schepen worden MSC Bike Adventours aangeboden?

We bieden dit programma momenteel aan op de MSC Bellissima, MSC  World Europa, MSC Virtuosa en MSC Grandiosa voor de winter 2022-2023. Tijdens de zomer van 2023 zal de MSC Bike Adventours beschikbaar zijn op MSC World Europa en MSC Grandiosa in het Middellandse Zeegebied, en op MSC Fantasia, MSC Euribia en MSC Preziosa in Noord-Europa. Tijdens de winter 2023-2024 zal het programma beschikbaar zijn op MSC Euribia, MSC Fantasia in Noord-Europa en MSC World Europa en MSC Virtuosa in de Emiraten.

Wat is inbegrepen in de tour?

U ontvangt een veiligheidsbriefing, een helm en een MSC Bike Adventours waterfles. De MSC Bike Adventours waterfles mag u als aandenken houden!

Wat moet ik meenemen op tour?

Zorg ervoor dat u comfortabele en veilige kleding draagt aangepast aan de tour die u gaat maken en de lokale (weer)omstandigheden. We raden het aan om warme kleding of meerdere lagen te dragen als u in koude klimaten bent en draag altijd schoenen met gesloten tenen. Voor een betere ervaring kunt u exclusieve MSC Bike Adventours kleding kopen.

Hoe kan ik kleding van MSC Bike Adventours kopen?

Onze MSC Bike Adventours-kleding van professionele kwaliteit is alleen verkrijgbaar aan boord van onze schepen. Bezoek onze MSC Bike Adventours-balie om de kleding te passen en te kopen.

Kunnen kinderen deelnemen aan fietstochten?

Gasten moeten 1,55 m lang zijn om deel te kunnen nemen aan deze tour. Deelnemers onder de 18 jaar hebben een ondertekende akkoordverklaring nodig van een volwassene met ouderlijk gezag die ook aan de tour zal deelnemen.