onze selectie van DRANKPAKKETTEN

Wij hebben een diverse voordelige drankpakketten samengesteld om u de keuze aan te bieden die u het meest aanspreekt, van frisdranken tot exclusieve wijnen, premium bieren en nog veel meer.

 

Onze ongelimiteerde cruise-opties en talrijke drankpakketten geven u een carte blanche om uw dorst te lessen wanneer u maar wilt en zijn beschikbaar op een enorme selectie afvaarten. Ontdek hieronder onze beste selectie van ongelimiteerdedrankpakketen. Boek nu online uw drankpakket tegen de laagste prijs vergeleken met de prijs aan boord!

In verband met de Saudische wetgeving wordt er, wanneer de schepen aanmeren in Saudi-Arabische havens, geen alcohol geserveerd. Alcohol zal beschikbaar zijn voor onze gasten wanneer het schip in internationale wateren vaart.

ALL-INCLUSIVE DRANKENPAKKETTEN

 

Om te zien welke All-Inclusive drankenpakketten van toepassing zijn op uw cruise, kunt u inloggen in uw persoonlijke omgeving.

All-Inclusive drankenpakketten voor de routes van zomer 2023 tot zomer 2024 vindt u hieronder. Raadpleeg onze FAQ voor de startdatum in de zomer van 2023 voor elk schip.

*de korting zit al verwerkt in de getoonde prijzen in uw persoonlijke omgeving

Geniet optimaal en maak uw cruise nog specialer

Stel uw vakantie samen op basis van uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het beste haalt uit elk moment aan boord. Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop met onze ruime keuze aan excursies, geniet van al uw favoriete drankjes tegen de beste prijs met onze drankenpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke culinaire ervaring met onze dineerervaringen.

Boek online en profiteer van onze kortingen ten opzichte van de prijzen aan boord!

Veelgestelde Vragen

All-Inclusive drankenpakketten voor zomer 2023 tot zomer 2024

Raadpleeg onderstaande tabel voor de startdatum in de zomer van 2023 van elk schip.

 

 Schip 1ste cruise - Zomer 2023 
 MSC Armonia  01/04/2023
 MSC Sinfonia  09/04/2023
 MSC Meraviglia  09/04/2023
 MSC Seashore  11/04/2023
 MSC World Europa  12/04/2023
 MSC Grandiosa  16/04/2023
 MSC Fantasia  16/04/2023
 MSC Seaside  19/04/2023
 MSC Seaview  17/04/2023
 MSC Lirica  18/04/2023
 MSC Musica  23/04/2023
 MSC Virtuosa  21/04/2023
 MSC Bellissima  29/04/2023
 MSC Splendida  30/04/2023
MSC Seascape  30/04/2023
 MSC Magnifica  01/05/2023
 MSC Poesia  03/05/2023
 MSC Opera  07/05/2023
 MSC Preziosa  07/05/2023
 MSC Orchestra  15/05/2023
 MSC Divina  03/06/2023
 MSC Euribia  10/06/2023

Zijn drankpakketten beschikbaar op alle afvaarten, voor de hele vloot?

Ja, drankpakketten zijn beschikbaar op alle schepen van MSC Cruises met uitzondering van schepen die in Zuid-Afrika en China varen.

Zijn de drankjes inbegrepen in drankpakketten afhankelijk van de schepen, bestemmingen of seizoenen?

Ja, het merk van de producten varieert afhankelijk van de bestemming en het seizoen.

Welke drankpakketten zijn beschikbaar voor mijn cruise? 

De volgende drankpakketten beschikbaar:

• Easy Drankpakket
• Easy Plus Drankpakket
• Premium Extra Drankpakket
• Alcohol-Vrij Drankpakket
• Kinderdrankpakket


Log in om te zien welk drankpakket u aan uw cruise kunt toevoegen.


Is Service Charge inbegrepen in de kosten van het drankenpakket?

Ja. Alle prepaid en post-paid drankpakketten van MSC Cruises zijn inclusief Service Charge

Kunnen drankpakketten worden gebruikt op Ocean Cay MSC Marine Reserve?

Ja, alle drankpakketten kunnen worden genuttigd op Ocean Cay eiland en op Sir Bani Yas in de Emiraten. Het drankaanbod op het eiland omvat mogelijk niet het volledige drankaanbod aan boord.

Serveert u alcohol op cruises die Saoedi-Arabische havens aandoen?

In verband met de Saudische wetgeving wordt er, wanneer de schepen aanmeren in Saudi-Arabische havens, geen alcohol geserveerd. Alcohol zal beschikbaar zijn voor onze gasten wanneer het schip in internationale wateren vaart.

Welke drankpakketten kunnen in Specialiteitenrestaurants gebruikt worden?

Alle drankpakketten kunnen worden gebruikt in buffetrestaurants, a la carte restaurants en bars. Maar alleen de volgende kunnen ook worden gebruikt in de Specialiteitenrestaurants:

• Easy Plus Drankpakket
• Premium extra Drankpakket

Kinderdrankpakketten voor Kinderen kunnen ook in specialiteitenrestaurants worden gebruikt als de familie / groep van de minderjarige een Easy Plus- of Premium Extra-drankpakket heeft gekocht.

Als een volwassene een drankpakket koopt, moeten minderjarige gasten dan ook hetzelfde doen?

Ja, het Minors Package moet worden gekocht voor alle minderjarige gasten die met volwassenen reizen en die een drankpakket hebben gekocht. Van toepassing op minderjarigen van 3-17 jaar op Europese routes en 3-12 jaar op Noord-Amerikaanse en Caribische routes ( Alcoholvrije pakketten zijn beschikbaar voor minderjarigen van 13-20 jaar).

Als gasten samen aan dezelfde tafel willen dineren, of ze nu in aparte kajuiten reizen als individueel of als onderdeel van een groep, moeten ze dan hetzelfde drankenpakket reserveren?

Ja, als alle gasten samen in het restaurant willen dineren, moeten ze allemaal hetzelfde drankenpakket nemen.
Dit betekent dat als één gast een bepaald drankenpakket kiest, alle andere gasten die samen met hem willen dineren hetzelfde type drankenpakket moeten reserveren (Easy, Premium, ...).
Dit zorgt voor een consistente dinerervaring voor alle leden van de groep. Dit geldt ook voor minderjarigen, voor wie het kinderdrankenpakket moet worden gereserveerd.

Kan ik mijn drankpakket upgraden?

Ja, deze optie is beschikbaar voor al onze gasten. In de pre-cruise verkoop zijn de upgrades alleen beschikbaar voor de gasten met het pakket inbegrepen in hun cruise promotie, bovendien tegen gereduceerde prijs. Aan boord zijn alle upgrade-opties open voor alle gasten tegen de volledige prijs.

Ik heb een Grand Voyages-cruise of een MSC World Cruise geboekt. Is er een drankpakket inbegrepen?

- Grand Voyages

Op Grand Voyages cruises zijn de pakketten niet standaard inbegrepen, maar kunnen ze variëren naargelang de aanbieding/promotie van uw reisbureau.

- MSC World Cruise

Op MSC World Cruise is het Dine & Drinks pakket inbegrepen. Het omvat: huiswijnen, bier van de tap, frisdranken en mineraalwater die tijdens de lunch en het diner in onze hoofdrestaurants en bij het buffet kunnen worden genuttigd.

Welk drankenpakket is inbegrepen in de Yacht Club Beleving?

Het Premium Extra Pakket is inbegrepen voor alle cruises die geboekt zijn met de Yacht Club Experience.

Kan ik voor mijn cruise een drankpakket kopen?

Ja, alle drankpakketten kunnen vóór de cruise worden gekocht. Daarnaast profiteert u van tot wel 15% korting vergeleken met de prijzen aan boord.