Entertainment

Geniet de klok rond van leuke nieuwe ervaringen op een schip van MSC Cruises, van verrassende binnen- en buitenactiviteiten overdag tot magisch nachtelijk entertainment. Met bioscopen, toernooien en wedstrijden, buitenactiviteiten die leuk zijn voor het hele gezin en betoverend nachtelijk vertier, zult u het moeilijk hebben om te kiezen tussen alles wat u kunt zien en beleven.

Mis een gloednieuwe entertainmentervaring niet en geniet van een buitengewone mix van geluid, licht, performers en speciale effecten die u het gevoel geven dat u deel uitmaakt van de show.  Ontdek Carousel Productions At Sea: een gloednieuw entertainmentconcept dat adembenemende acrobatiek, dans en livemuziek combineert tot een exclusieve en originele productie, speciaal ontworpen voor de schepen van MSC Cruises.
Aan boord van een MSC cruise kunt u genieten van de glamour van een avondje in het casino of de sensatie van de MSC Formula Racer beleven, u uitleven in de 4D-bioscoop en spelen op de bowlingbaan met uw familie en vrienden. Wij zorgen voor de magie, u hoeft alleen nog maar de activiteit te kiezen!
Klik hieronder om alle entertainmentopties van de cruise te bekijken en ontdek het Fun Pass-pakket om online te profiteren van onze voordeeltarieven.