THE ART WALL

The Sea at its most Artistic

Ontdek een artistieke schat: 26 originele tekeningen van Edgar Degas in zijn expositie Degas, Danse, Dessin” aan boord van MSC Grandiosa.

KOM DICHTERBIJ BIJ DE SCHONE KUNST

Wat normaal wordt bewonderd in de kunstgalerijen van de wereld, kunt u aan boord van MSC Grandiosa in een 2 jaar durende tentoonstelling bekijken: "Degas Danse Dessin" van de wereldberoemde Parijse kunstenaar Edgar Degas.

De meeslepende ervaring met "Degas Danse Dessin" brengt u dichter bij de wereld van beeldende kunst met een betoverende tentoonstelling van originele impressionistische kunst.

Entertainment, Degas Art Gallery | MSC Cruises

EEN UNIEKE KUNST- EN EETERVARING

De Edgar Degas-tentoonstelling, gehuisvest in de chique L'Atelier Bistro in het hart van de promenade in mediterrane stijl van het schip, is de eerste collectie van deze unieke collectie aan boord van een cruiseschip.

Degas 'werk omhult de ziel van een romantisch Parijs, echt passend binnen de setting van de nieuwe Franse Bistro aan boord van MSC Grandiosa. Het biedt ook een meeslepende ervaring voor gasten met vijf video's die naast het artwork draaien met details over Degas 'werk en leven.

MSC Cruises degas paint

ENRICH YOUR CRUISE