Last Minute Cruises

MSC Cruises gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast naargelang de pandemie evolueert.

Boek nu uw Last Minute cruise met dranken inbegrepen en pak alvast uw koffers in!

 

Heeft u nog geen vakantie geboekt? Kies een cruise uit onze selectie Lastminutes en ontdek onze mooiste bestemmingen. Maak vlug je koffer en geniet van de laatste kajuiten die beschikbaar zijn voor de eerstvolgende vertrekdata!

 

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.

 

Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 25 p.p. voor het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa, € 29 p.p. voor langeafstandsbestemmingen. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma de vertrekdatum en naamwijzigen tot 15 dagen voor de afvaart van de cruise en tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

Voorwaarden

Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, eist MSC Cruises van alle gasten een verzekeringspolis die alle risico's dekt in verband met de COVID-19, met inbegrip van annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuw MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

 

Aanbieding geldig voor alle nieuwe reserveringen, afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeking. Data kunnen op elk moment uit de verkoop worden genomen. Prijs per persoon op basis van dubbele bezetting inclusief : volpension. De prijs is exclusief : verzekering, dranken, servicekosten en persoonlijke aankopen. Te combineren met de MSC Voyagers Club-korting.

Raadpleeg de algemene verkoopvoorwaarden voor alle reserveringsvoorwaarden.