help Boek met een MSC Medewerker
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Last Minute Cruises aanbiedingen

Het is nooit te laat voor een geweldige deal!

Wanneer de drang om te reizen onverwacht toeslaat, is MSC Cruises er om u een ongeëvenaarde keuze aan last-minute cruiseaanbiedingen te bieden! U droomt er al jaren van om die stad te bezoeken die bovenaan uw verlanglijstje staat of u zegt al maanden tegen uzelf dat u een ontspannend uitje verdient, maar toch aarzelt u? Dat hoeft niet langer! Met onze geweldige last-minute cruiseaanbiedingen zijn er geen excuses meer die u nog tegenhouden.

 

De last minute aanbiedingen zijn echt onweerstaanbaar en zijn misschien niet voor lang meer beschikbaar, dus we raden u aan om zo snel mogelijk te boeken om zeker te zijn van een cruise tegen de beste prijs. Van de laatste beschikbare kajuiten op onze vaarroutes tot de kajuiten die speciaal gereserveerd zijn voor last-minute reizigers, er is altijd iets op maat voor u!

 

Een last minute cruise betekent ook een stressvrije reis plannen. Vertrek in alle comfort vanuit de dichtstbijzijnde haven en vaar naar ongelofelijke bestemmingen.

Boek uw last minute cruise

Waar brengt een last-minute cruise u naartoe?

Zin om op een last-minute vakantie te vertrekken, maar niet zeker naar welke bestemmingen? Laat MSC Cruises u inspireren met een verbazingwekkende reeks bestemmingen. Of u nu wordt aangetrokken door de historische steden van de Middellandse Zee of de onweerstaanbare wilde natuur van Noord-Europa er is een cruise aanbieding die binnenkort vertrekt met bestemmingen die perfect aansluiten bij uw reiswensen!

Voorwaarden

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de hotel servicekosten per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Servicekosten is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Servicekosten is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.