Exclusief met MSC Seaside: Vlucht H/T vanaf € 100 p.p.

 
 

Op zoek naar de perfecte vakantie?
Ontdek Marseille, Syracuse, Taranto en Rome aan boord van de MSC Seaside, een schip ontworpen om u dichter bij de zee te brengen.

Als u nu uw cruise boekt, is uw retourvlucht Düsseldorf-Genua tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom MSC vluchten kiezen?

 • De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen;
 • De prijzen zijn inclusief :
  - luchthavenbelastingen
  - Bagage in het ruim
  - transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens;
 • U profiteert van:
  - een verbindingsgarantie in geval van vertraging *** ;
  - bagage ophaaldienst **** ;
  - assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek
  - telefonische assistentie in geval van nood.

Bovendien zijn uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u met een gerust hart kunt reizen*.

De reisverzekering COVID-19 is ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan is boekbaar tijdens het boekingsproces voor slechts €25 per persoon. Baby's van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.**

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma uw cruise op een flexibele manier wijzigen tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

Kies uw vertrekdatum om aan boord te gaan van de MSC Seaside!
MSC zal er voor zorgen dat u zonder zorgen in Genua aankomt. par MSC zorgt er voor u zonder zorgen in Genua aankomt.
Begin alvast maar te dromen …

VOORWAARDEN:

* Voor de komende zomercruises verwelkomen wij in eerste instantie alleen gasten uit de 26 Europese landen van het Schengengebied (België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland) en uit Bulgarije, Roemenië, Cyprus en Kroatië. Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord.

** Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

 

*** Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

****Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.


VOORWAARDEN GELDIG VOOR ZOMER - NAJAAR 2021 CRUISES :
Tarieven geldig tot 06/11/2021 voor alle nieuwe boekingen tot het vertrek van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor enkel de cruises van het zomer-herfst seizoen 2021. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, de accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, het volpension aan boord en de belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies in de aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met de korting van de MSC Voyagers Club.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.