FLY & CRUISE : OP ZOEK NAAR DE PERFECTE VAKANTIE?

 
 

Een cruise boeken en dan al die vragen…


Hoe geraak ik er? Wat met mijn bagage? En als ik vertraging heb?

Het is inderdaad zo dat, als we vanuit Belgie vertrekken er niet altijd onmiddellijk havens in de buurt zijn en er soms (lange) verplaatsingen nodig zijn en dat kan helaas soms stress opleveren.

 

Om u het makkelijk te maken biedt MSC “Fly & Cruise” aan.
Fly & Cruise is een pakket aangeboden en volledig ondersteund door MSC dus van zodra u de luchthaven binnenstapt tot u daar terug komt. Wij nemen uw zorgen uit handen en maken van uw cruise een totaalbeleving.

 

Wat betekent dit concreet?
De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschappijen. In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

 

Bovendien profiteer u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging***,
  • bagage ophaaldienst****,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.


Natuurlijk zijn uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit. Met een Fly & Cruise-pakket dragen wij van het begin tot het einde zorg voor U. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol, zodat u met een gerust hart kunt reizen*.

Een reisverzekering COVID-19 is ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan is boekbaar tijdens het boekingsproces voor slechts €25 per persoon voor de Middellandse Zee en Noord Europa. Baby's van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.**

Met ons "Boek met een gerust hart" programma kan u uw cruise op een flexibele manier wijzigen tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

Om meer te weten te komen over de instapvoorwaarden per bestemming, klik hier en bereid u goed voor.

VOORWAARDEN:

* Voordat u uw cruise boekt, controleert u HIER of u mag inschepen volgens het land waar u woont. Als gevolg van de Covid-19 pandemie kunnen er internationale reisbeperkingen zijn, afhankelijk van uw cruisebestemming en het land waar u woont.
Om een veilige en plezierige cruise te garanderen, past MSC Cruises haar boekingsvoorwaarden aan. Er zijn strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen getroffen voor een nog veiliger ervaring aan boord.

** Om uw gemoedsrust voor uw volgende vakantie te verzekeren, vereist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 gerelateerde risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

*** Terugkeer in geval van vertraagde of geannuleerde vlucht. MSC Cruises zal, op eigen kosten, een nieuwe vlucht, transfers en eventuele accommodatie naar een beschikbare (alternatieve) inschepingshaven organiseren.

****Als uw bagage tijdens de heenreis niet op tijd bij het schip arriveert, zal MSC Cruises ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw kajuit wordt afgeleverd. In sommige vaargebieden is een identiteitsbewijs vereist om uw bagage in ontvangst te nemen.


Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, eist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen, afhankelijk van beschikbaarheid. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.