ONZE TARIEVEN

Tarief Early Booking

 

Hoe vroeger u boekt, hoe meer u bespaart! 

Met het Early Booking-tarief kunt u uw vakantie van tevoren plannen en echt besparen in vergelijking met het Brochure-tarief. 

 Het Illico Fare is afhankelijk van beschikbaarheid en beperkt tot een bepaald aantal kajuiten. U kunt ook: kies uw kajuitnummer als u kiest voor de Fantastica of Aurea ambiance, of de MSC Yacht Club 

raadpleeg uw reisagent voor annuleringskosten 

 

Tarief Early Booking

Our Fares, Early Booking | MSC Cruises

Cruise kosten voor kinderen en tieners

 

GRATIS CRUISE VOOR KINDEREN EN TIENERS 

KINDEREN (0 - 11 jaar) GRATIS CRUISE! 

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen niet voor het cruise-gedeelte van de cruise als ze in een hut met twee volwassenen reizen. Ze dienen wel havenbelastingen en -diensten, verzekeringen, vluchten en transfers (indien van toepassing) te betalen. Dit aanbod is altijd beschikbaar voor kinderen jonger dan 2 jaar; in andere gevallen is het onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid, die varieert afhankelijk van de vertrekdatum, en zal worden herbevestigd op het moment van de boeking. 

KINDEREN EN TEENAGERS (12-17 jaar) GRATIS CRUISE! 

Kinderen van 12-18 jaar betalen het cruise-deel van de cruise-bijdrage niet wanneer ze in een hut reizen met twee volwassenen op alle laag- en middenseizoen cruises; ze betalen het cruise-deel van de cruise-bijdrage alleen in het hoogseizoen.  Aanbieding is onder voorbehoud van beperkte beschikbaarheid en moet worden bevestigd op het moment van de boeking. Ze dienen wel havenbelastingen en -diensten, verzekeringen, vluchten en transfers (indien van toepassing) te betalen. 

 
 

Cruise kosten voor kinderen en tieners

Our Fares, Children | MSC Cruises

Fly & Cruise

 

Met een pakket waarin de vlucht is inbegrepen, kunt u er zeker van zijn dat uw cruise goed van start zal gaan. Zelfs als u vertragingen of problemen op uw heenreis ondervindt, zullen wij u volledige assistentie verlenen om u te helpen het schip te bereiken. 

 
 

Fly & Cruise

Our Fares, Fly and Cruise | MSC Cruises

Tarieven Ceremonies

 
Van uw huwelijksreis tot uw huwelijksverjaardag en ook daarna is het huwelijksleven een van de mooiste reizen die er zijn. 

Uw liefde verdient de meest speciale viering, een uitzonderlijke reis versterkt door een van onze zorgvuldig ontworpen pakketten. Met speciale aanbiedingen en vele romantische accenten zorgen wij ervoor dat uw vakantie vol onvergetelijke momenten zal zijn. Onze ceremonie tarieven zijn inclusief huwelijksreizen, debutante ceremonies, jubilea en symbolische bruiloften
 

Tarieven Ceremonies

Our Fares, Ceremony | MSC Cruises
Wat zijn de Hotel servicekosten? 
Voor meer informatie over de Hotel servicekosten, klik hier.