STAY & CRUISE

Maak van een fantastische 7-nachten cruise een onvergetelijke 8, 9 of 10-nachten vakantie ervaring!

Plan uw oostelijke Middellandse Zee cruise in 2022-2023 met vertrek vanuit Venetië (Marghera), Monfalcone (Venetië), Triëst (Venetië) of Piraeus (Athene) en maak van uw 7-nachten cruise een onvergetelijke vakantie-ervaring van 9-nachten door het beste van Venetië of Athene te ontdekken!

 

Als u liever naar het Amerikaanse continent reist, plan dan een Canada, New England & Bermuda cruise in de zomer van 2023 of een Caribbean & Antillen cruise in de winter van 2022 - 2023 met vertrek vanuit Miami, New York of Port Canaveral (Orlando) en verander uw 7 nachten cruise in een onvergetelijke 8, 9 of 10 nachten vakantie-ervaring, door deze verbazingwekkende plaatsen op zijn best te ontdekken!  

 

Als u het Oude Egypte wilt ontdekken, plan dan uw Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië cruise deze winter 2022 - 2023 met vertrek uit de haven van Sokhna (Caïro) en maak van uw cruise van 7 nachten een onvergetelijke vakantie-ervaring van 9 nachten.


De Stay & Cruise aanbieding is inclusief:

 • Overnachting in een 4-sterrenhotel voor 1, 2 of 3 nachten + ontbijt*
 • Excursie met privégids*
 • MSC-personeel staat klaar in het hotel om u tips en nuttige informatie te geven
 • Transfer van het hotel naar het schip op inschepingsdag
 • 7-nachten cruise

 
*aanvullende informatie beschikbaar onderaan de pagina

Stay & Cruise in Venice | MSC Cruises

2 NACHTEN IN VENETIË + CRUISE


Als u een cruise plant in het oostelijke deel van de Middellandse Zee in de zomer van 2022, waarom maakt u uw vakantie dan niet extra speciaal door te beginnen met een extra voorverblijf van 2 nachten in een hotel in Venetië! Ontdek een van de mooiste en meest unieke steden van Europa met een 90 minuten durende wandeling in het hart van Venetië (geen entrees). Na een panoramische boottocht van ongeveer 25 minuten langs het kanaal van Giudecca begint uw wandeling rond San Marco, om verder te gaan met de Klokkentoren met zijn bronzen Moren, het Dogenpaleis, de beroemde Ponte dei Sospiri ("Bridge of Sighs") en nog veel meer!

Beschikbaar op MSC Armonia, MSC Fantasia, MSC Musica en MSC Sinfonia

Stay & Cruise in Athens | MSC Cruises

2 NACHTEN IN ATHENE + CRUISE


Als u van plan bent om in de zomer van 2022 een cruise naar het oostelijke Middellandse Zeegebied te maken, maak uw vakantie dan extra speciaal door te beginnen met een extra verblijf van 2 nachten in een hotel in Athene om een van de oudste havens ter wereld te ontdekken! De tour zal u toelaten om de Akropolis, Plaka District en enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken, zoals het Plein van de Grondwet, de Tempel van Zeus, het Koninklijk Paleis en het oude marmeren Olympisch stadion eindigend op de ontzagwekkende Akropolis site waarop zich het Parthenon bevindt, het symbool van de klassieke architectuur. De wandeling omvat ook een proeverij van een heerlijke Griekse souvlaki wrap.


Waar wacht u nog op? Vaar mee aan boord van MSC Lirica!

Stay & Cruise in Miami | MSC Cruises

1 OF 2 NACHTEN IN MIAMI + CRUISE

 

Als u een wintercruise in 2022 - 2023 naar het Caribisch gebied plant, maak uw vakantie dan extra speciaal door deze te beginnen met een extra voorverblijf van 1 of 2 nachten in een hotel in Miami. U begint uw onvergetelijke tour van de topattracties van Miami met de dubbeldekkerbus om te genieten van een vrij uitzicht op de beroemde collectie van art deco architectuur van Miami, de grootste ter wereld. Daarna tuurt u uit op het prachtige Miami Beach waar u van onze gids te horen krijgt hoe kunst en muziek de dynamische cultuur van de stad aansturen.

 

Ontdekking wacht op u aan boord van MSC Seascape, MSC Seashore en MSC Divina.

Stay and Cruise in New York| MSC Cruises

3 NACHTEN IN NEW YORK + CRUISE

 

Als u in 2023 een zomercruise naar Bermuda, Canada en New England plant, maak uw vakantie dan extra speciaal door te beginnen met een extra voorverblijf van 3 nachten in een hotel in New York! Hier ontdekt u Manhattan en het Lincoln Center, het legendarische Central Park, de Trump Tower, de Saint Patrick's Cathedral, het Rockefeller Center, het Flatiron Building, de Bull of Wall Street. De tour zal ook door Greenwich Village, Soho, Little Italy, Chinatown, het Financial District en Battery Park rijden wanneer de verkeersomstandigheden het toelaten.

 

The Big Apple wacht op u aan boord van MSC Meraviglia!

Stay & Cruise in Orlando | MSC Cruises

1 OF 2 NACHTEN PORT CANAVERAL (ORLANDO) + CRUISE

 

Als u een Caraïbische cruise plant in de winter van 2022 - 2023, maak dan uw vakantie extra-speciaal door deze te beginnen met een extra 1 of 2 nachten verblijf in een hotel in Orlando. Geniet van een volledige dag ervaring in een van de 4 Disney Parken of een excursie naar het Kennedy Space Center!

 

Aan boord van de MSC Meraviglia en MSC Seaside.

Stay & Cruise in Cairo| MSC Cruises

2 NACHTEN IN CAIRO + CRUISE

 

Als u een Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië cruise plant in de winter van 2022 - 2023, maak uw vakantie dan extra speciaal door deze te beginnen met een extra voorverblijf van 2 nachten in een hotel in Caïro.
Dankzij de hulp van een deskundige Egyptologische gids, inbegrepen in ons aanbod, krijgt u de buitengewone kans om magische en fascinerende plaatsen uit de oude wereld te bezoeken: het complex van Saqqara, het openluchtmuseum van Memphis, de oude hoofdstad van Egypte, de Grote Piramiden van Gizeh en de Sfinx, evenals het Egyptisch Museum van Oudheden.

 

Het oude Egypte wacht op u aan boord van MSC Splendida.

Kies uw route uit de onderstaande lijst en selecteer vervolgens de aanbieding "Stay and Cruise".

Aanvullende informatie:

Welke hotels zijn voorzien voor een verblijf voorafgaand aan de cruise in de zomer en winter van 2022 - 2023?

Het Stay & Cruise-tarief biedt accommodatie (bed & breakfast) als volgt aan:


 • Hotels in Venetië (Mestre): Hotel Michelangelo of alternatief Hotel Plaza, Hotel Leonardo of Hotel President
 • Hotels in Athene (Piraeus): Hotel Port Square of als alternatief Hotel Stanley
 • Hotels Miami (Downtown): Hotel Holiday Inn Port of Miami of als alternatief Miami Holiday Inn of AC Miami Brickell 
 • Hotels New York: Riu Hotel New York of als alternatief Hotel Riu Plaza Manhattan, Hotel Riu Plaza Times Square of Park Central Hotel
 • Hotels in Orlando: Hotel Spring Hill Marriott Village of alternatief Marriott Village Spring Hill Suites of Marriott Village Fairfield Inn
 • Hotels in Cairo: Hotel Safir Dokki of als alternatief Hotel Ramses Hilton


Welke excursie is inbegrepen?

 • Excursie in Venetië (MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Musica en MSC Fantasia):
  90 minuten durende wandeling naar het hart van Venetië (geen ingangen). Na een ongeveer 25 minuten panoramische boottransfer langs het Giudecca-kanaal, beginnen gasten aan hun wandeling rond San Marco, het beroemdste plein van Venetië. Met enkele hints naar de geschiedenis van Venetië, zullen ze de Marciana-bibliotheek en de Loggetta del Sansovino bewonderen, de imposante klokkentoren van San Marco, de klokkentoren met zijn bronzen Moren, de twee vleugels die het plein omarmen en de San Marco's Basiliek in zijn pracht. Daarnaast zullen ze het Dogenpaleis zien, een van de architectonische meesterwerken van de Venetianen. Naast het paleis vinden ze de beroemde Ponte Dei Sospiri ("Brug der Zuchten"). De gids leidt hen door de beroemde Venetiaanse straten naar het Canal Grande met een prachtig uitzicht op de Rialtobrug. Gasten zullen dan genieten van vrije tijd.

  Goed om te weten: MSC Cruises biedt met genoegen een gratis "Chorus Pass" aan aan alle gasten van MSC Stay en Cruises, zodat ze een aantal kerken in Venetië kunnen bezoeken en tegelijkertijd de restauratie en het onderhoud van deze meesterwerken kunnen steunen.

 • Excursie in Athene (MSC Lirica gasten):
  Tijdens de excursie kunt u de Akropolis en de wijk Plaka bezoeken en krijgt u een stadsoriëntatie. Bij het verlaten van het hotel beginnen de gasten met hun stadsoriëntatie die hen naar enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad brengt, zoals het Constitution Square, het Monument van de Onbekende Soldaat, de Tempel van Zeus, het Koninklijk Paleis en het oude Marmeren Olympisch stadion eindigend op de ontzagwekkende Akropolis-site met het Parthenon, het symbool van klassieke architectuur. Na een bezoek aan deze opmerkelijke plek gaan ze naar de beroemde en historische wijk Plaka om de voornamelijk voetgangersstraten met pittoreske huizen, winkels en cafés te verkennen. Tijdens hun wandeltocht in deze beroemde buurt proeft u ook een heerlijke Griekse souvlaki-wrap. Groepsvervoer, begeleiding en entreegelden zijn inbegrepen.

 • Excursie in Miami (MSC Divina, MSC Seascape en MSC Seashore gasten):
  Gasten beginnen hun onvergetelijke tour van de topattracties van Miami met de dubbeldekker bus. Ze kunnen plaatsnemen in de airconditioned benedenverdieping als ze koel willen blijven, of naar het open-top bovendek gaan om te genieten van een onbelemmerd uitzicht op de beroemde collectie van art deco architectuur van Miami, de grootste in de wereld.
  Ze kijken uit op het prachtige Miami Beach terwijl ze van onze gids leren hoe kunst en muziek de dynamische cultuur van de stad aandrijven.

 • Excursie in New York (MSC Meraviglia gasten):
  5 uur durende tour door Manhattan die een uitgebreid beeld geeft van de verschillende buurten en bezienswaardigheden in Manhattan, het ontdekken van de Big Apple met de hulp van onze professionele gids. Onder de bezienswaardigheden die de gasten kunnen zien zijn Lincoln Center, het legendarische Central Park, de Trump Tower, Saint Patrick's Cathedral, Rockefeller Center, de Flatiron Building, de Bull of Wall Street. De toer zal ook door Greenwich Village, Soho, Little Italy, Chinatown, het Financial District, Battery Park rijden, wanneer de verkeersomstandigheden het toelaten. Gasten zullen de mogelijkheid hebben om de East River over te steken om de tour te eindigen bij de Brooklyn Cruise Terminal. 

 • Excursie in Orlando (MSC Meraviglia en MSC Seaside gasten):
  Op dag 2 hebben de gasten de mogelijkheid om een van de Disney Parken te bezoeken, waarbij ze kunnen kiezen uit de toegang tot Disney's Hollywood Studios, Disney's Animal Kingdom Theme Park, Epcot en, uiteraard, het MAGIC KINGDOM PARK. We geven het ticket aan de gasten en zij moeten de toegang tot het gekozen park boeken (afhankelijk van beschikbaarheid) op de Disney website.
  Ze zullen landen van eindeloze betovering verkennen, waar fantasie werkelijkheid wordt in het Magic Kingdom® Park of rond de wereld reizen, onder de zee, in de ruimte en verder in epcot®.  Ze kunnen 30 jaar epische opwinding vieren in Disney's Hollywood Studios® of de magie van de natuur aanschouwen met zeldzame dieren en entertainment van wereldklasse in Disney's Animal Kingdom® Theme Park.
  Op dag 3 na het ontbijt in het Hotel zal er een groepstransfer zijn naar Port Canaveral Cruise Terminal voor de inscheping; op weg naar Port Canaveral krijgen de gasten de kans om het Kennedy Space Center te bezoeken.

 • Excursie in Caïro (MSC Splendida gasten):
  Op dag 2 na het ontbijt ontmoeten de gasten een Egyptologische gids in de lobby van hun hotel. Ze zullen het complex van Saqqara bezoeken, de thuisbasis van de beroemde trappenpiramide. Ze zullen de Unaas piramide en enkele van de grafmastaba's zien voordat ze naar het openluchtmuseum van Memphis, de oude hoofdstad van Egypte, gaan. Na een lunch in een lokaal restaurant krijgen de gasten 's middags de kans om de Grote Piramiden van Gizeh en de Sfinx te bezoeken, ongeveer tien mijl ten zuidwesten van het stadscentrum van Caïro. Deze ervaring zal iets zijn wat misschien weinig reizigers ooit besluiten te doen. Volgens eerdere visioenen en ervaringen zijn de rode granieten blokken in de Koningskamer de meest diepgaande en profetische in het leven van sommige mensen. Later komen de gasten terug naar het hotel voor hun vrije avond en de overnachting in Caïro.
  Op dag 03 is er een ochtendtour van een halve dag naar het Egyptisch Museum van Oudheden. Na het ontbijt en het uitchecken ontmoeten de gasten hun gids in de lobby voor een korte rit naar het Egyptisch Museum van Oudheden. Als de deuren opengaan zal de Egyptoloog beginnen met zijn/haar uitleg over de kracht van elk stuk in de omgeving. Na de lunch in een lokaal restaurant, worden de gasten naar de haven van Ain Sokhna gebracht voor hun cruise.