MSC Cruises msc orchestra silhouette header

MSC ORCHESTRA

MSC Orchestra belooft een droomcruise met een combinatie van ruime, elegante interieurs met lekker eten, gevarieerd amusementsprogramma en hoogwaardige voorzieningen in resortstijl. Met een keuze uit talloze verschillende manieren om elke dag te ontspannen en te genieten, kan het leven aan boord precies zijn zoals u het altijd heeft gedroomd.

 

Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.

VAARROUTES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Spa & Ontspanning

Als ontspanning uw doel is, is er voldoende dekruimte op de MSC Orchestra om te ontspannen in de zon. En waarom niet een bezoek brengen aan de royale spa aan boord? Geniet van de Turkse stoombaden, sauna’s en een groot aantal magische massages om echt tot rust te komen.

 

BELANGRIJKE UPDATES
Vanwege de verhoogde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om een veilige cruise voor al onze gasten te garanderen, afhankelijk van de scheepsklasse, zullen de volgende belevingen tot nader order gesloten zijn: Stoomcabines, Warmtebaden, Whirlpools en de Ice & Snow Experiences. Blijven wel open voor onze gasten : Saunas, Salt Relax Room, Harmonic Relax Rooms, Experience Douches en Verwarmde Loungers.

Spa & Ontspanning

MSC Orchestra Public Area Relaxation 01

Fitness

Als u liever actief blijft, zelfs wanneer u op vakantie bent, zult u genieten van het sportcentrum, de panoramische fitnessruimte, de 5 prachtige zwembaden of misschien de hardloopbaan waarmee u in uw eigen tempo in vorm kunt blijven, in de frisse zeewind.

Fitness

MSC Orchestra Public Area Fitness 02

Familie & Kinderen

Kinderen kunnen hun hart ophalen in de speelkamer van Jungle Adventure, terwijl tieners ook hun eigen club hebben. Ongeacht uw leeftijd en dromen, u kunt er zeker van zijn dat ze uitkomen voor u, uw vrienden en familie op een cruise als geen ander met de MSC Orchestra.

Familie & Kinderen

MSC Orchestra Public Area Family Children 03

HUTTEN EN SUITES

De elegante hutten bestaan uit binnenhutten, hut met zeezicht, evenals balkonhutten en suites voor nog meer comfort.

ENTERTAINMENT

Elk moment dat u aan boord van MSC Orchestra doorbrengt, is rijk aan mogelijkheden. De daguren bieden een gevarieerd programma van activiteiten, van kunst- en ambachtlessen en danslessen tot sporttoernooien. Wanneer de avond komt, wacht u allerlei plezier in het theater van het schip, het casino, de disco en de bars.

Restaurants & Buffet

MSC Orchestra neemt u mee op een spannende culinaire reis, variërend van het Shanghai Chinese Restaurant met zijn authentieke Dim Sum-specialiteiten tot de gastronomische Italiaanse eetervaring van Four Seasons en La Piazzetta, voor de beste pizza buiten Napels.

Bars & Lounges

De bars en lounges op de MSC Orchestra maken van elk moment een speciale gelegenheid, of u nu op het ritme van livemuziek danst in de Savannah Bar met luipaardstijl, een selectie heerlijke wijnen proeft in La Cantinella Wine Bar of ontspant in de La Cubana Cigar Room.

DEKKENPLAN

Gebruik het dekkenplan om uw ideale hut te selecteren. Het dekkenplan stelt u in staat om een locatie uit te zoeken, terwijl de kleuren de hutcategorie onderscheiden.

Categorieën

OCEAN VIEW
 • Deluxe Ocean View Obstructed View
 • Deluxe Ocean View
MSC Cruises fantastica Fantastica experience
 • Premium Suite Aurea

Legenda

 • MSC Cruises sofa bed Slaapbank
 • MSC Cruises double sofa bed Tweepersoons slaapbank
 • MSC Cruises 3rd bed is a bunk bed 3e bed is een uitklapbaar bovenbed
 • MSC Cruises 3rd and 4th beds are bunks 3e en 4e bed zijn uitklapbare bovenbedden
 • MSC Cruises cabin for people with disabilities Hutten voor mindervaliden en gasten met een beperkte mobiliteit
 • MSC Cruises restricted view Hutten met gedeeltelijk zicht
 • MSC Cruises connecting cabins Hutten met een tussendeur

Balcony with metal balustrade Balkon met metalen balustrade   Balcony with half-glass-half-metal balustrade Balkon met half glas en half metalen balustrade

* Het schip beschikt over meerdere familiehutten, welk bestaat uit 2 met elkaar verbonden hutten.
• Alle hutten beschikken over een tweepersoonsbed welk omgezet kan worden in twee eenpersoonsbedden (op aanvraag), behalve in hutten voor mindervaliden (H) en is niet van toepassing op de hutten 15025.
• 3e en 4e bed beschikbaar in alle categorieën.

TECHNISCHE GEGEVENS

 • Bruto tonnage: 92.409 ton
 • Aantal passagiers: 3.013
 • Aantal bemanningsleden: Ongeveer 987
 • Aantal kajuiten: 1.275
 • Lengte/Breedte/Hoogte: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
 • Maximum snelheid: 23 knopen