CRUISESCHIP ACTIVITEITEN

Talloze cruiseschip activiteiten zorgen ervoor dat er nooit een saai moment is, zowel overdag als 's avonds. Meld u aan voor de altijd populaire MSC X -Factor en MSC MasterChef talent -en kookwedstrijden, probeer de F1 Simulator, ga bowlen of relaxen in de 4D Cinema of biljartkamer & bibiliotheek.

European Football Championship 2024 | MSC Cruises

GENIET LIVE AAN BOORD VAN DE WEDSTRIJDEN VAN HET VOETBALKAMPIOENSCHAP VAN ZOMER 2024

Doelpunt! Moedig uw favoriete team aan bij ons aan boord


Tijdens onze cruises deze zomer kunt u genieten van alle wonderen van de wereld zonder een seconde te missen van de wedstrijden van uw nationale team tijdens het voetbalkampioenschap.
Tijdens de competitie in juni en juli kunt u alle wedstrijden op het veld bekijken en genieten van een speciaal programma met toernooi-evenementen aan boord van enkele schepen.
Elke voetbalwedstrijd die tijdens het toernooi op het programma staat, wordt op elk cruiseschip in de Middellandse Zee en Noord-Europa uitgezonden.

 

MSC Cruises' zomerseizoen 2024 laat u genieten van uw vakantie zonder uw favoriete voetbalevenementen te missen. Vind ze allemaal!

Fun Pass

Neem een duik in een wereld van eindeloos vermaak

Geniet optimaal en maak uw cruise nog specialer

Stel uw vakantie samen op basis van uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het beste haalt uit elk moment aan boord. Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop met onze ruime keuze aan excursies, geniet van al uw favoriete drankjes tegen de beste prijs met onze drankenpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke culinaire ervaring met onze dineerervaringen.

Boek online en profiteer van onze kortingen ten opzichte van de prijzen aan boord!