MIDDELLANDSE ZEE Cruises

Mediterranean Cruises Play

Het mooiste openluchtmuseum

Cruisen over de Middellandse Zee met MSC Cruises betekent dat het beste van iedere cultuur, traditie en monumenten die al de kust eeuwenlang hebben verrijkt, nu binnen handbereik ligt. 

Bezoek deze landen en leer over hun rijke mediterrane geschiedenis, net zoals de oude mariniers deden toen ze van Italië naar de Griekse eilanden zeilden.

Een MSC Cruise naar de Middellandse Zee geeft u de mogelijkheid om de historische havens van Italië, van Bari tot Venetië, van Genua tot Napels, van dichtbij te bekijken. Geniet van de pittoreske en verfijnde Franse steden zoals Cannes en dompel uzelf onder in de Spaanse cultuur in Barcelona, Malaga, Valencia en Ibiza.

Profiteer van de excursies georganiseerd door onze medewerkers om te genieten van de Griekse zon tijdens het bezoeken van belangrijke archeologische plaatsen of ontwikkel een passie voor Kroatische muziek.

Als een mediterrane vakantie niet genoeg was, kunt bij MSC Cruises ook kiezen om verder te gaan dan Gibraltar voor een snel bezoek aan de Portugese kusten van Lissabon en Funchal en de Canarische eilanden. Italië, Spanje en Marokko, het Oosten en het Westen zijn nog nooit zo dichtbij geweest als tijdens een MSC Cruises.

Er is geen betere tijd dan nu om een van onze Middellandse Zee cruises te boeken. Geniet van een ongelooflijke vakantie naar de Middellandse Zee, omringd door culturele hoofdsteden, prachtige kustlijnen, verfijnde steden en heerlijk eten.

 

Voor cruises in de komende maanden is het excursieschema onderhevig aan wijzigingen als gevolg van lokale regelgeving of andere beperkingen in het kader van de COVID-19 noodtoestand. Om te weten te komen welke excursies beschikbaar zijn voor uw cruise, logt u hier in.

 


HaVens