Capri, Pompeii en Sorrento Cruises via Napels

Naples Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Napels

Napels, daterend uit het 2e millennium voor Christus, is een Middelandse Zee bestemming en is een van de oude juwelen van Italië. Met een levendig historisch centrum rond een opvallende havenbaai, ontdek architectonische bezienswaardigheden, meesterwerkkunstwerken en weelderig eten. De slapende vulkaan de Vesuvius biedt een ansichtkaart als achtergrond. Reis vanuit de stad verder weg naar de archeologische vindplaats Pompeii of geniet van de glamoureuze cultuur van Capri.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Pompeii
• Capri
• Sorrento

Ontdek de archeologische vindplaats Pompeii, die blijft hangen in de schaduw van de majestueuze Vesuvius. Deze oude Romeinse stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd begraven onder puimsteen en as tijdens de vulkaanuitbarsting van 79 na Christus. Tegenwoordig ziet Pompeii er bevroren uit in de tijd en biedt het een glimp van gefossiliseerde mensen, geconserveerde baden, afbrokkelende zuilen en fantastische fresco's. Tijdens deze MSC Excursies verkent u de vele artefacten die zijn opgehaald voordat u een rondleiding door de opgravingssite maakt, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van de stad.

Na een korte veerbootcruise over de baai van Napels komt u bij Capri, een van de mooiste eilanden van Italië. Deze MSC Excursie begint met een bezoek aan het charmante stadje Anacapri met zijn prachtige Villa San Michele en het dramatische kliflandschap. Geniet van de kleurrijke huizen, bewonder de weelderige tuinen en geniet van de ontspannen sfeer van het eiland. Verken vervolgens de cafés en boetieks rond Piazza Umberto I voordat u de rotsformatie Faraglioni bezoekt.

Nadat u van het schip bent gestapt, brengt een busrit van 1 uur u naar het prachtige kustplaatsje Sorrento. Wandel vanaf Piazza Tasso door de smalle straatjes van deze historische stad vol met monumenten die honderden jaren geleden zijn gebouwd. Verheug u op het prachtige uitzicht van buitenaf op het 15e-eeuwse Sedil Dominova-gebouw, de oorspronkelijk 11e-eeuwse kathedraal van Sorrento en de 14e-eeuwse kerk van San Francesco en het aangrenzende klooster.

 

Cruises van / naar Naples (Pompeii) in 2023

Excursies en activiteiten Naples (Pompeii)