Capri, Pompeii en Sorrento Cruises via Napels

Naples Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Napels

Napels, daterend uit het 2e millennium voor Christus, is een Middelandse Zee bestemming en is een van de oude juwelen van Italië. Met een levendig historisch centrum rond een opvallende havenbaai, ontdek architectonische bezienswaardigheden, meesterwerkkunstwerken en weelderig eten. De slapende vulkaan de Vesuvius biedt een ansichtkaart als achtergrond. Reis vanuit de stad verder weg naar de archeologische vindplaats Pompeii of geniet van de glamoureuze cultuur van Capri.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Pompeii
• Capri
• Sorrento

Ontdek de archeologische vindplaats Pompeii, die blijft hangen in de schaduw van de majestueuze Vesuvius. Deze oude Romeinse stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en werd begraven onder puimsteen en as tijdens de vulkaanuitbarsting van 79 na Christus. Tegenwoordig ziet Pompeii er bevroren uit in de tijd en biedt het een glimp van gefossiliseerde mensen, geconserveerde baden, afbrokkelende zuilen en fantastische fresco's. Tijdens deze MSC Excursies verkent u de vele artefacten die zijn opgehaald voordat u een rondleiding door de opgravingssite maakt, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van de stad.

Na een korte veerbootcruise over de baai van Napels komt u bij Capri, een van de mooiste eilanden van Italië. Deze MSC Excursie begint met een bezoek aan het charmante stadje Anacapri met zijn prachtige Villa San Michele en het dramatische kliflandschap. Geniet van de kleurrijke huizen, bewonder de weelderige tuinen en geniet van de ontspannen sfeer van het eiland. Verken vervolgens de cafés en boetieks rond Piazza Umberto I voordat u de rotsformatie Faraglioni bezoekt.

Nadat u van het schip bent gestapt, brengt een busrit van 1 uur u naar het prachtige kustplaatsje Sorrento. Wandel vanaf Piazza Tasso door de smalle straatjes van deze historische stad vol met monumenten die honderden jaren geleden zijn gebouwd. Verheug u op het prachtige uitzicht van buitenaf op het 15e-eeuwse Sedil Dominova-gebouw, de oorspronkelijk 11e-eeuwse kathedraal van Sorrento en de 14e-eeuwse kerk van San Francesco en het aangrenzende klooster.

 

Cruises van / naar Naples (Pompeii) in 2024

Excursies en activiteiten Naples (Pompeii)

REIS NAAR DE CRUISE TERMINAL VAN Naples (Pompeii)

Cruise Terminal Haven van Napels - Molo Beverello

Adres: Molo Angioino Stazione Marittima - 80133 Napels

TERMINAL NAPOLI
NAPOLI - VALET Parking
 
Adres: Molo Angioino Stazione Marittima - 80133 Naples
Tel. +39 081 5514448 
  • MSC Parking is online te boeken tot 48 uur voor vertrek van uw cruise. Boekingen na de deadline van 48 uur kunnen rechtstreeks bij MSC Parking worden gemaakt en dezelfde verlaagde tarieven worden toegepast bij het overleggen van uw reisdocumenten.
  • Voor vertrek van de MSC Seaview raden we aan om 12.00 uur op de parkeerplaats aan te komen.
  • Naples Terminal S.p.A. is niet aansprakelijk voor diefstal van onbeheerde goederen die in de auto zijn achtergelaten.
Bekijk tarieven
arrow back

Parkeer tarieven

VOERTUIG DAGEN TARIEF
Auto/Suv/Busje/Camper 8 € 90

Station Napels Garibaldi ligt op 3 km van de haven, die zich op 20 minuten lopen of 7 minuten met de taxi bevindt. Busdiensten zijn ook beschikbaar.
Het treinstation van Mergellina ligt op 9 km van de belangrijkste haven en is bereikbaar met de taxi (reis ongeveer 25 minuten, afhankelijk van het verkeer).
Het treinstation van Campi Flegrei ligt op 6,5 km afstand van de haven en is bereikbaar per taxi.

De luchthaven Capodichino ligt op ongeveer 7 km van de belangrijkste haven en is bereikbaar per taxi en bus. De Alibus-service maakt slechts 2 stops (op Piazza Garibaldi en Piazza Municipio) en het tarief wordt aan boord betaald. De bussen vertrekken net buiten de uitgang van de aankomsthal.

Gaat u met de auto naar de luchthaven van vertrek? Met ParkinGO profiteren MSC-klanten van een korting van 5% op parkeren bij de belangrijkste luchthavens in Europa. Reserveer nu voor de beste deal!