Italië Cruises

Destinations, Italy | MSC Cruises

Het rijkste historische en culturele erfgoed ter wereld

Een MSC Cruise naar Italië is een van de meest favoriete cruises van onze gasten en reizigers over de hele wereld, en terecht. Dankzij de grenzeloze mogelijkheden om verbinding te maken met de natuurlijke schoonheid van zowel bergen als kustlijnen, om nog maar te zwijgen van een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat, biedt het een scala aan attracties en niets minder dan een levensveranderende ervaring.

Boek nu uw MSC Cruises naar Italië en we zullen u alle redenen geven waarom dit bovenaan u lijst met uitjes zou moeten staan.
Het historische en culturele erfgoed van Italië behoort tot de rijkste ter wereld en heeft ongetwijfeld een grote invloed gehad op de ontwikkeling van de westerse cultuur. Italië heeft het grootste aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties van elk land ter wereld en het is het land met het grootste aantal bezoekers per vierkante meter.

Kies een MSC Cruise naar Italië en ontdek enkele van de meest artistieke steden van het land, zoals Venetië, met zijn honderden grachten en een reputatie als de meest romantische stad ter wereld. Of misschien is Rome een must-see op uw reisschema, bekend als de Eeuwige Stad, de hoofdstad van het Romeinse rijk en eeuwenlang de politieke en culturele hoofdstad van de westerse beschaving. Rome heeft alles wat een geschiedenisliefhebber kan wensen.

Maar laten we het pittoreske Toscaanse platteland niet vergeten, met zijn wijngaarden en middeleeuwse dorpjes, evenals Sardinië en Sicilië, beroemd om hun prachtige stranden en gezellige, ouderwetse steden.
Ten slotte, en net zo belangrijk, biedt elke bestemming in Italië bezoekers de kans om de gevarieerde geneugten van de beste Italiaanse culinaire traditie te proeven. Mis deze kans niet om een authentieke pizza in Napels of een heerlijk pastagerecht in Rome te proeven.

Cruises door Italië zijn een kans om te genieten van een wereld van natuurlijke schoonheid en een scala aan gastronomische hoogstandjes. Blader door alle uitgebreide vaarroutes van Italië hieronder en bereid u voor op de reis van uw leven.

HAVENS
U kunt genieten van Italié vanuit het gemak van een aantal havens in het hele land. Kies ervoor om te beginnen in een van de belangrijkste havens in de Middellandse Zee, Genua, of begin uw reis op de steile kliffen van Ancona.
Klik hieronder voor een volledige selectie van vertrekhavens en Fly and Cruise-opties.

HAVENS