Trieste Cruises

Trieste

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Triëst en omgeving

Triëst, een bestemming in de Middellandse Zee, staat liefkozend bekend als 'Klein Wenen aan zee'. Deze kosmopolitische Italiaanse stad verenigt Midden-Europese en mediterrane culturen, verschillende nationaliteiten en talen. Geniet van de prachtige pleinen, zandstranden en een prachtige waterkant met neoklassieke architectuur. Ontdek Piazza Unita Ita-lia, bekijk het Romeinse amfitheater of vang een glimp op van het grote kanaal.

 

MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

 

• Castello Miramare
• Ljubljana
• Piazza Unità d'Italia

 

Bezoek het betoverende Castello Miramare (Miramare Castle) tijdens een MSC Excursie - een gebouw met een sprookjesachtige uitstraling. Deze neogotische schoonheid, gebouwd op een rotsachtig voorgebergte in 1856, was de voormalige residentie van keizer Maximiliaan en keizerin Carlota van Mexico. Elke kamer biedt een uitzonderlijk uitzicht over de oceaan en is een schatkist vol kunstwerken, perfect bewaard gebleven meubels en sierlijke decoratieve elementen. Bewonder het uitgestrekte klif- en kustpark, gevuld met een overvloed aan botanische soorten.

 

Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië, ligt 2 uur ten oosten van de haven van Triëst. De stad is gebouwd op de samenvloeiing van drie rivieren met zijn ziel in de barokke oude stad aan de voet van Castle Hill en in zijn art nouveau-herenhuizen. Geniet tijdens een MSC Excursie van een wandeltocht door de oude stad voor een diepgaande ervaring van de stad. Ljubljana biedt barokke architectuur zoals de barokke kathedraal met een groene koepel en twee torens. Het oude stadsgedeelte, met de dichtste concentratie aan bezienswaardigheden, evenals cafés, markten en bars in de stad

 

Piazza Unità d'Italia ligt in het hart van Triëst en heeft een rijk erfgoed en een diepe verbinding met de zee. Deze MSC Cruises-excursie neemt u mee op een rondleiding door de meest indrukwekkende pleinen van de stad, waar u een glimp kunt opvangen van een breed scala aan oogverblindende architectuur. Zie Piazza Trauner en de kerk van Santa Maria Maggiore, gebouwd in de 17e eeuw. Ontdek vervolgens het oude Romeinse theater en het indrukwekkende Canal Grande, met zijn mooie boten en het standbeeld van James Joyce. Gelegen tussen de oude middeleeuwse stad en de grote 19e-eeuwse lanen, met aan één kant de zee, combineert Piazza Unità d'Italia alle elementen die Triëst uniek maken.
 

Cruises van / naar Trieste in 2023

Excursies en activiteiten Trieste