Kroatië Cruises

Destinations, Croatia | MSC Cruises

Onbebouwd natuur en prachtig bewaarde havensteden

Kroatië is een verrassend gevarieerd land en biedt bezoekers een combinatie van geschiedenis en ruige, natuurlijke schoonheid.

Een MSC Cruise in Kroatië in 2023 en 2024 houdt gasten constant bezig met bezoeken aan perfect bewaard gebleven Romeinse en middeleeuwse monumenten, pittoreske dorpjes, stranden met helderblauw water en natuurparken met indrukwekkende watervallen en groene meren - kortom, alle ingrediënten voor een droomvakantie. 
Kies een cruise in Kroatië en u zult alle schoonheden ontdekken die dit land te bieden heeft, te beginnen met Dubrovnik, de stad waarvan de schoonheid de titel “Parel van de Adriatische Zee” heeft verdiend. Bovendien staat het oude stadscentrum van Dubrovnik op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is niet verwonderlijk dat de Ierse schrijver George Bernard Shaw het volgende zei over dit juweeltje: "Als je een paradijs op aarde wilt zien, kom dan naar Dubrovnik."

Net zo fascinerend is Split, de hoofdstad van Dalmatië. In 305 na Christus won deze stad het hart van de Romeinse keizer Diocletianus, die besloot een residentie te bouwen waar hij de rest van zijn leven zou blijven. Het Paleis van Diocletianus staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. En degenen die van adembenemende stranden houden, zullen dol zijn op Zadar, dat bekend staat om zijn heldere zee.

Kroatië heeft ook een groot aantal natuurparken waar u prachtige landschappen kunt bewonderen. Met tochten toegankelijk voor alle leeftijden, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om verbinding te maken met de natuur in het natuurpark Plitvicemeren, gelegen op het bergcomplex van Lička Plješivica. Hier, te midden van bossen, meren en watervallen, kunnen bezoekers te voet, per fiets, per boot of met een treintje op excursies gaan.
Beschikbaar op veel van onze afvaarten in de Middellandse Zee, een onvergetelijke vakantie aan boord van MSC Cruises met slechts een klik verwijderd.

HAVENS
Ga met ons mee naar Kroatië, bereikbaar via verschillende gunstig gelegen havens aan de Middellandse Zee.  
Alle haveninformatie voor uw MSC Cruise naar Kroatië is beschikbaar door hieronder te klikken.

 

HAVENS

Alle haveninformatie voor uw MSC Kroatië cruise is toegankelijk door hieronder te klikken.