Cannes Cruises

menton, Menton, Cannes, Nice

Begin met het plannen van uw cruise door uw MSC Excursies in Cannes en de omliggende gebieden te boeken

Cannes, een juweel aan de Franse kust, laat u kennismaken met het beroemde filmfestival. Weg van de iconische boulevard van La Croisette, vol met chique boetieks en hotels, biedt deze bestemming van MSC Cruises op de Middellandse Zee opmerkelijke erfgoedlocaties en de kans om spannende steden zoals Monaco en het middeleeuwse dorp Eze te bezoeken.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Cannes
• Monaco
• Het middeleeuwse dorp Eze

Aankomst in de haven en ontdek de badplaats Cannes. De stad biedt een prachtige kust die het hele jaar door mensen van over de hele wereld trekt. Laat u door een MSC Cruise naar de oude stad leiden die wordt gekenmerkt door smalle historische straatjes. Klim omhoog naar de kasteelruïnes en geniet van het adembenemende uitzicht vanuit de lucht, bekijk de jachten die in de haven zijn afgemeerd en volg de voetsporen van de jetset terwijl u langs de kleermakerswinkel La Croisette wandelt, de beroemde boulevard van Cannes.

Ga comfortabel op pad tijdens een MSC Excursie naar Monaco en Monte Carlo. U zult onvergetelijke architectuur, magische jachthavens en een overvloed aan historische monumenten tegenkomen. Bekijk het 19e-eeuwse Grand Casino en het elegante Café de Paris. Loop naar de Rots van Monaco en de pittoreske oude stad met geplaveide straatjes, ambachtelijke winkels en terrasjes. Bekijk de wisseling van de wacht op het Place du Palais of bezoek het indrukwekkende Oceanografisch Museum en Aquarium. Voor een koninklijke ervaring, stop bij de kathedraal van Monaco, waar de overblijfselen van prinses Grace en prins Rainier III zijn ondergebracht.

Stel uw avontuurlijke kant tevreden en maak een MSC Excursie naar Monaco en Monte Carlo, twee juwelen van de Franse Rivièra. Reis vervolgens met de bus langs de Moyenne Corniche-weg naar het middeleeuwse klifdorp Eze. Bekend om zijn ruige schoonheid en adembenemende vergezichten van Villefranche en de Middellandse Zee, dit middeleeuwse dorp heeft galerijen en winkels, schilderachtige stenen huizen en romantische kronkelende straatjes. Prikkel uw zintuigen in de beroemde parfumfabriek Fragonard, waar u tijdens een rondleiding de geheimen van het maken van parfums leert. U krijgt de kans om een selectie van unieke geuren te kopen voordat u terugkeert naar het prachtige Cannes.

 

Cruises van / naar Cannes (Azurenkust) in 2023

Excursies en activiteiten Cannes (Azurenkust)