Olbia Cruises

Olbia Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Olbia

Olbia ligt ingeklemd in de kustlijn en is de toegangspoort tot de prachtige en glamoureuze stranden van de Smaragdkust en Gallura, beide gelegen in Sardinië, een van de natuurlijk mooiste eilanden waar u kunt aanmeren tijdens een MSC Middellandse Zee cruise: een magische plek die u niet mag missen om te bezoeken! Olbia heeft tal van bars en restaurants, meestal bruisend van de toeristen.


De excursies van MSC Cruises bieden tal van spannende dingen te zien, waaronder:

  • Costa Smeralda
  • Porto Cervo
  • Santa Teresa di Gallura

Bekende hotspot voor beroemdheden uit de hele wereld. In de jaren 1960 hielp de vijf-sterren ontwikkeling van de Costa Smeralda de economie en het toeristische aanbod van het hele eiland te transformeren. Mis een dag chillen tussen zuiver kristalhelder water, goudkleurig zand, luxueuze levensstijl en culturele schatten niet.

Met zijn typische rustiek-rode architectuur belichaamt Porto Cervo, de belangrijkste badplaats aan de Costa Smeralda, de droom van een idyllisch mediterraan dorp zonder de irritaties van het echte leven. Porto Cervo is vrij van graffiti en zwerfvuil en geniet van zijn exclusiviteit, met een schitterende jachthaven en winkels als middelpunt.

Santa Teresa di Gallura is de meest noordelijke haven van Sardinië en een zeer pittoresk dorp, dat in de zomer zeer levendig is. Laat u inspireren door de beste mediterrane stranden en het prachtige landschap, uitgesneden door de wind en met een prachtig uitzicht over Corsica, op slechts 11 km afstand.
 

Cruises van / naar Olbia in 2023

Excursies en activiteiten Olbia