Griekenland en Griekse eilanden cruise

Destinations, Greece | MSC Cruises

Varen naar een land rijk aan geschiedenis en prachtige eilanden

Griekenland, de geboorteplaats van de filosofie, de Olympische Spelen en de westerse literatuur, biedt een onvergelijkbaar inzicht in de oude geschiedenis en het culturele erfgoed. Geen verkenning van de Middellandse Zee is echt compleet zonder de MSC Griekse eiland cruises, die door enkele van de meest adembenemende landschappen reizen die dit deel van de wereld te bieden heeft.
 
Athene, de hoofdstad van Griekenland, wordt al meer dan 3000 jaar bewoond. Ontdek meer over deze oude wortels op archeologische vindplaatsen zoals de Parthenon tempel, een symbool van de stad en van Griekenland. Het staat op de top van de Akropolis en is een van de belangrijkste culturele monumenten ter wereld.  
Maar buiten de grenzen van de oude stad liggen de Griekse eilanden die u alleen goed kunt zien tijdens een van onze cruises naar de Griekse eilanden. 

VERTREKHAVENS

Griekenland en Griekse Eilanden cruises nemen u mee op ontdekking naar de bakermat van de westerse beschaving, met haar adembenemende schoonheden en kleuren.
Kies de beste vertrekhaven voor uw cruise naar Griekenland en Griekse Eilanden en maak u klaar om op uw volgende droomavontuur te varen.