Haifa Cruises

Haifa Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Haifa en omgeving.

Op de route van fantastische Middellandse Zee Cruise is Haifa de toegangspoort om de pracht van Israëlische steden zoals Jeruzalem te ontdekken, evenals fascinerende plaatsen vol geschiedenis zoals Bethlehem. Het kruispunt tussen Oost en West is een cruciaal knooppunt voor de nieuwe Zijderoute-handel.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

· Jeruzalem en Bethlehem
· De Bahá'í-tuinen op de berg Karmel
· Galilee Discovery

De Israëlische stad Jeruzalem en het kleine Palestijnse stadje Bethlehem staan klaar om ontdekt te worden tijdens een MSC Excursie. Na een mooie busrit naar de Heilige Stad, bezoekt u enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden ter wereld. [1:31 PM] Tang Lai Man Wandel door de oude stad van Jeruzalem en bewonder de Jaffapoort, de "Via Dolorosa", de Heilig Grafkerk en de oude westelijke muur. Ga vervolgens naar Bethlehem om de Geboortekerk, de geboorteplaats van Jezus Christus, te bezoeken.

Maak een MSC Excursie naar de prachtige Bahá'í-tuinen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Dit tuinbouwparadijs omhult het heiligdom van de Báb, een religieuze structuur met gouden koepels versierd met 12.000 tegels op visschubben. Ontdek negentien terrassen die zich uitstrekken over de noordelijke helling van de berg Karmel, de meest uitgebreide hangende tuinen ter wereld! Geniet vanaf het bovenste terras van het panoramische uitzicht over met palmbomen gevulde tuinen en turquoise wateren. Steek vervolgens de baai over naar Akko, een historische stad in de noordelijke regio waar u een sfeervolle bazaar en oude geplaveide passages zult verkennen. Bekijk de kruisvaarderszalen, de Al Jazzar-moskee en Khan el-Umdan (herberg van de pilaren).

Ontdek alle bezienswaardigheden van het Heilige Land rond de Zee van Galilea, het grootste zoetwatermeer van Israël, gelegen nabij de Golanhoogte. De tour begint met een korte rit naar Nazareth, de geboorteplaats en het ouderlijk huis van Jezus volgens het Nieuwe Testament. Bezoek in de stad de Basiliek van de Aankondiging, een kerk gebouwd op de plaats waar de Gabriël de geboorte van Jezus aankondigde. Bezoek vervolgens de ruïnes van de oude stad Carpenaum, de thuisbasis van de synagoge waar Jezus op de sabbat onderwees en bad. Om deze niet te missen MSC Excursie af te sluiten, bezoekt u Tagbha en klimt u naar de berg der zaligsprekingen, de heuvel vanwaar Jezus zijn 'Bergrede' hield.

 

Cruises van / naar Haifa (Jeruzalem) in 2022

Excursies en activiteiten Haifa (Jeruzalem)