Istanbul Cruises

Istanbul Cruise

Begin met het plannen van uw cruise vanuit Istanbul of kies een route die deze historische stad omvat en boek uw excursie om het gebied te verkennen

Istanbul is de grootste stad van Turkije, een plek waar het oude Oosten en het hedendaagse Westen elkaar ontmoeten. Deze charismatische metropool, die zowel Azië als Europa overspant, is een feestmaal voor de zintuigen - van zijn Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse erfgoed tot zijn duizelingwekkende reeks moskeeën en paleizen. 

Ontdek weelderige musea, vaar over kobaltblauwe waterwegen of proef van de verrukkelijke Turkse keuken in een sfeervol restaurant. Istanbul, een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises, is een culturele smeltkroes.

Kies uit onvergetelijke rondleidingen uit een lijst van MSC Cruises excursies waaronder:

  • Topkapi Paleis 
  • Kumkapi Diner
  • Bosporus cruise

Verken Topkapi Palace, Istanbul's meesterwerk museum, de thuisbasis van de Ottomaanse sultans in de 15e en 16e eeuw. Met vier hoven, een haremcomplex en een keizerlijke schatkist, verleidt dit architecturale icoon het oog met zijn sprookjesachtige torentjes, betoverende mozaïeken, glorieuze tuinen en de op vier na grootste diamant ter wereld: de 86 karaat Spoonmaker.

Liefhebbers van zeevruchten kunnen een authentieke smaak van Istanbul ervaren met een bezoek aan Kumkapi. Dit bruisende instituut is de thuisbasis van een breed scala aan visrestaurants die de meest verse vangst van de dag serveren in een bruisende al fresco omgeving.  

Voel de bries in uw haar en de zon op uw huid tijdens een adembenemende Bosporus cruise. Bekijk de prachtige bezienswaardigheden van Istanbul vanuit het comfort van een boot die over de zeestraat scheert (dineeroptie kan worden inbegrepen).

Cruises van / naar Istanbul in 2022

Excursies & Activiteiten Istanbul