Efeze Cruises via Kusadasi

Cruise to Kusadasi, Turkey| MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise vanuit Kusadasi of kies een route die deze historische bestemming omvat en boek uw excursie om de omgeving van Efeze te verkennen

Turkije is getuige van enkele van 's werelds machtigste rijken, waaronder de Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse, en is overvloedig met oude overblijfselen en UNESCO World Heritage sites. Het land staat bekend om zijn weidse uitzichten over de oceaan, levendige souks, archeologische wonderen en grimmige Sahara-landschappen.

Kusadasi en Efeze, twee van de badplaatsen, zijn beide een MSC Middellandse Zee Cruises bestemming - een glamoureuze badplaats met uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee, de andere een eeuwenoud commercieel centrum vol met fascinerende oudheden.   

Kies een onvergetelijke excursie uit een lijst van MSC Cruises excursies waaronder:

  • Efeze
  • Maagd Maria Huis
  • St. John Kerk

Niet ver van het hedendaagse Selcuk ligt het oude Efeze, een stad die bezaaid is met romantische overblijfselen van het klassieke Griekenland tot het Romeinse Rijk. Breng de dag door met het bewonderen van artefacten in het Archeologisch Museum, werp je blik over het landschap vanaf het Ayasuluk Fort, geniet van de zon in het Grote Theater, of bewonder een van de zeven wereldwonderen van de Oude Wereld: de majestueuze Tempel van Artemis.

Maak een pelgrimstocht naar het Maagd Maria Huis, waar Maria, de moeder van Jezus, naar verluidt de laatste jaren van haar leven doorbracht. De plek werd in de 19e eeuw herontdekt door een rooms-katholieke non en is nu een heilige plaats om te bezoeken. Er is een wensput, een doopbad, een betoverende kapel en een geplaveide binnentuin.

Voor degenen die de voorkeur geven aan architectonische weelde in plaats van rustiek, ontdek de ontzagwekkende interieurs van de Anglicaanse kerk van St. John the Evangelist. Johannes de Evangelist. Gelegen in de kuststad Izmir, is deze vereerde religieuze plaats de thuisbasis van een verzameling van mooie schilderijen, een caleidoscopisch koepelplafond, en een majestueuze marmeren altaar.
 

Cruises van / naar Kusadasi in 2022

Excursies & Activiteiten Kusadasi

OM DE CRUISE TERMINAL TE BEREIKEN VAN Kusadasi