Ceuta Cruises

Ceuta, Cruise to Spain | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Ceuta en omgeving

Ceuta is een Spaanse autonome stad op de noordkust van Afrika en een MSC Middellandse Zee Cruises  bestemming. Dit juweeltje aan zee grenst aan Marokko en is rijk aan wonderen - van ontzagwekkende architectuur tot glamoureuze straten omringd door palmbomen.

Bruisende tapasbars, zonovergoten pleinen en belastingvrij winkelen zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden. Ontdek oude ruïnes en gouden stranden, religieuze plaatsen en kunstmusea.

Kies een onvergetelijke rondleiding uit een lijst van MSC Cruises excursies waaronder:

  • Koninklijke stadsmuren
  • Tetouan
  • Fort van Hacho

Bekijk de Koninklijke stadsmuren van Ceuta, daterend tussen 962 en de 18e eeuw. Dit betoverende fort is een lust voor het oog en staat op de Spaanse lijst van culturele bezienswaardigheden. 
De muren, die uit het aquamarijne water oprijzen als iets uit een middeleeuws sprookje, kunnen te voet of per boot worden bezichtigd. In het hart van de vestingmuren ligt het Museo de las Murallas Reales, een charmante kunstgalerie met twee verdiepingen.

Trek verder weg naar de Marokkaanse stad Tetouan met zijn vanillekleurige gebouwen en majestueuze bergachtergrond. Hier kunt u de hele dag ronddwalen in de medina, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en beroemd is om haar labyrint van oude straatjes en levendige Berbermarkten.

Wie van prachtige uitzichten houdt, kan naar Fortress de Hacho gaan - een Byzantijns fort boven op een prachtige berg die vaak als een van de Zuilen van Hercules wordt beschouwd. Deze hooggelegen attractie werpt zijn blik over Ceuta en de sprankelende Middellandse Zee.

Cruises van / naar Ceuta in 2023

Excursies en activiteiten Ceuta