Lissabon Cruises

Lisbon Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Lissabon.

Bezoek Lissabon tijdens een cruise in de Middellandse Zee en verken een van 's werelds oudste steden en de op één na oudste Europese hoofdstad.
De stad met witte koepels en geplaveide steegjes maken het typisch Portugees.

Als enige hoofdstad aan de Atlantische kust is Lissabon ook opmerkelijk goedkoop: eten, drinken en amusement bieden allemaal een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• De indrukwekkende Belemtoren
• Ouderwetse trams
• Lissabon over land en water

De iconische Belemtoren is het meest herkenbare monument van Lissabon en mogelijk ook van Portugal.

Gebouwd als een ceremoniële poort en fort toen Portugal een mondiaal rijk had, slaagde het er spectaculair niet in de stad te verdedigen.

In 1580 viel het binnen enkele uren binnen tot de Spaanse troepen en de Franse troepen bezetten het in de schiereilandoorlog. Het was een gevangenis, vuurtoren en douanecentrum en staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Zorg ervoor dat u de putten ziet waar gevangenen werden gegooid, en de waterspuwer uit de 16e eeuw met neushoorns.

De ouderwetse trams van Lissabon zijn uniek voor de stad en bestaan al generaties lang. De trams zijn zowel een toeristische attractie als een betrouwbare manier voor pendelaars om door de stad Lissabon te reizen. Stap aan boord van de tram op het Martim Moniz-plein en ga richting de heuvels van Lissabon. Onderweg ziet u de oude stad, langs de wijk Graça en de wijk Alfama. Eindelijk bereikt u het hoogste punt van Portas do Sol belvedere, met een betoverend uitzicht op de metropool en de rivier de Taag.

Lissabon verkennen over land en water is een ongeëvenaarde ervaring in de hoofdstad van Portugal. Deze MSC Excursie biedt u de mogelijkheid om aan boord te gaan van een amfibisch vaartuig dat zowel op het water kan navigeren als op het land kan reizen. De tour begint eerst op het land en beslaat de belangrijkste bezienswaardigheden zoals Praça do Comércio, Praça do Rossio, Liberty Avenue en Marquês de Pombal Square. De tour gaat dan verder op water terwijl u een tocht van 30 minuten langs de rivier de Taag begint. Terwijl u over de rivier vaart, bewondert u de pittoreske skyline vanuit het water.

Cruises van / naar Lissabon (Cascais) in 2023

Excursies en activiteiten Lissabon (Cascais)