Funchal Cruises

Funchal Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Funchal.

Laat een cruise in de Middellandse Zee u meenemen naar Funchal, de hoofdstad van de Madeira-archipel, een reeks subtropische eilanden in de Atlantische Oceaan gevormd door vulkaanuitbarstingen 20 miljoen jaar geleden. Opgericht in 1510, kwam Christopher Columbus hier om rietsuiker te kopen, het 'witte goud' dat Madeira rijk maakte.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
• Cabo Girão - het hoogste voorgebergte van Europa
• Het beste van Madeira
• Verkenning van Funchai 4x4

Onze MSC Excursie brengt u naar Pico da Torre, 205 meter hoog, en Pico dos Barcelos, 355 meter boven zeeniveau, beide met een panoramisch uitzicht over de stad. <readmore>[READ MORE]</readmore> Voor nog grotere duizelingwekkende hoogtes gaan we door naar Cabo Girão. Het is het hoogste voorgebergte van Europa en de op één na hoogste klif ter wereld. Als u over de skywalk over de glazen vloer loopt, kijkt u onder een verticale val van 500 meter naar de Atlantische Oceaan die onder je raast.
Als u de tijd en de neiging hebt, kan een kabelbaan u van de klif naar de terrasvormige velden bij de klifbasis brengen.

Of maak een MSC Excursie om het beste van Madeira te zien. U bezoekt Ribeiro Frio, een forelkwekerij van de overheid in een steile vallei omringd door bergen. Een korte rit door de suikerrietplantages van hier brengt u naar Faial, een mooi dorp dat is vernoemd naar lokale struiken.

Reis vervolgens naar Machico, waar de eerste ontdekkingsreizigers in 1419 van boord gingen op Madeira. Hier staat de oudste kerk van Madeira, 'Capela dos Milagres'.
U kunt ook naar het centrum van de wijk Monte reizen om de Nossa Senhora do Monte te zien, de belangrijkste pelgrimsoord op Madeira.

Overweeg ook een 4x4 roadtrip verder landinwaarts naar de bosgebieden van Madeira, waar een overvloed aan wilde venkel of "funcho" is waar Funchal zijn naam aan te danken heeft.

Het is een kans om het schilderachtige boslandschap te verkennen dat helaas een zeldzaam zicht is langs de Middellandse Zee.

Hier is de grootste concentratie ‘Laurissilva’ bos ter wereld, en vele unieke flora en fauna. Ongeveer 149 van de 760 in het wild groeiende plantensoorten zijn endemisch, evenals verschillende vogels, waaronder de Madeiran langtenige houtduif en Zino's stormvogel.

Cruises van / naar Funchal (Madeira) in 2023

Excursies en activiteiten Funchal (Madeira)