Alicante Cruises

Alicante Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies in Alicante en haar omgeving

Alicante, gelegen aan de Costa Blanca, is een van de mooiste steden van de Spaanse oostkust. 

Tijdens uw MSC Middellandse Zee cruise ontdekt u een bruisende stad die verbonden is met de zee en rijk is aan geschiedenis en architectuur. Van het fort Santa Barbara, het belangrijkste kasteel van de stad, tot parken en boulevards, zoals de Explanada de España waar u kunt genieten van de adembenemende frisse 

lucht van Alicante en kunt ontspannen in gezellige bars en terrasjes.

Kies uw favoriete rondleiding uit een lijst van onvergetelijke MSC Cruises excursies waaronder:

  • Kasteel van Santa Barbara
  • Bergdorp van Guadalest
  • Explanada de España

Met een MSC-excursie ontdekt u het kasteel van Santa Barbara, de belangrijkste historische bezienswaardigheid van Alicante. Het kasteel van Sant Barbara is een imposant middeleeuws fort gelegen op de kale rotsachtige heuvel boven het stadsstrand. Vanaf de oude muren kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over de stad en de hele baai.

Een cruise-excursie kan ook een gelegenheid zijn om het bergdorp Guadalest te ontdekken, een van de populairste toeristische attracties in de omgeving. De zestiende-eeuwse Moorse kasteelstad en voormalige moslimnederzetting is hoog in de omringende rots gebouwd, en u komt er binnen via een poort die in de berg is gegraven.

Tijdens een van onze excursies kunt u ook de Explanada de España ontdekken, de beroemde zeepromenade van Alicante. Deze loopt parallel aan de haven, van Plaza Puerta del Mar tot Parque de Canalejas en heeft een mozaïek bestrating die de golven van de zee nabootst. Deze boulevard is vol met cafés en terrassen waar u typische gerechten kunt proberen of gewoon kunt ontspannen terwijl u geniet van het uitzicht op de Middellandse Zee.
 

Cruises van / naar Alicante in 2023

Excursies en activiteiten Alicante