Málaga Cruises

Malaga Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw MSC Excursies in Málaga en Granada

Málaga, een bestemming van de Middellandse Zee is een levendige kuststad aan de populaire Costa del Sol in Spanje. Deze bloeiende haven biedt een breed scala aan dingen om te zien, waaronder de oude citadellen op een heuveltop - Alcazaba en Gibralfaro. Wandel langs de moderne waterkant of wandel door de geplaveide straten van de oude wijk. Málaga is ook een toegangspoort tot het glorieuze Granada en zijn oogverblindende Arabische architectuur.

MSC Excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Een stukje Andalusisch paradijs
• Málaga: een prachtige oude stad
• Alhambra in Granada

Andalusië is een werkelijk unieke regio in het zuiden van Spanje. Ontdek deze regio met een schilderachtige busrit van 40 minuten naar een traditionele Spaanse finca op het platteland van Andalusië. Proef lokaal geteeld voedsel voor het ontbijt op de finca en voel u energiek tijdens uw ochtendbezoek aan het dorp Alora, bekend om zijn witgekalkte stenen gebouwen. Voordat u terugkeert naar het schip, geniet u van een prachtig uitzicht op het kristalheldere water en de diepgroene dennenbossen van de El Chorro-kloof.

Málaga, gesticht door de Feniciërs in de 8e eeuw voor Christus, is een ‘openluchtmuseum’ met gebouwen uit de Romeinse, Arabische en christelijke tijd. Tijdens een MSC Excursies bewondert u de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad en verkent u de karakteristieke straten. Reis door de geplaveide oude stad, langs de prachtige botanische tuinen, totdat de oude citadel van Alcazaba in zicht komt. Bezoek Museo Natal, de geboorteplaats en het museum van Picasso, voordat u naar Puerto de Leon reist, met zijn adembenemende uitzichten. Daal vervolgens langzaam af naar het strand waar u in stijl kunt dineren in een restaurant aan het water. Haal herinneringen op aan de dag terwijl u de boten voorbij ziet varen vanuit het comfort van uw tafel.

Mis deze kans niet om de Andalusische bestemming Granada te bezoeken tijdens een fantastische MSC Excursie. Geniet van een schilderachtige busrit door enkele van de meest dramatische landschappen van Spanje, waaronder de prachtige bergen van de Sierra Nevada. Kom aan bij het Alhambra-paleis, een UNESCO-werelderfgoed, gebouwd door de Moren in de 13e eeuw. Ontdek een buitengewone weergave van islamitische schoonheid, waaronder gewelfde binnenplaatsen, gewelfde plafonds, arabesken en betegelde mozaïeken. Stop daarna bij het Palacio de Generalife om het langwerpige zwembad en de elegante bogen te zien. Dit zomerpaleis van de Nasrid-heersers is de perfecte manier om de dag af te sluiten.

 

Cruises van / naar Malaga (Granada) in 2023

Excursies en activiteiten Malaga (Granada)