Easy and Accessible Tours | MSC Cruises

GEMAKKELIJKE & TOEGANKELIJKE EXCURSIES

MSC Toegankelijke Excursies zullen tijdelijk alleen beschikbaar in de Caribbean

Verken elke bestemming in uw eigen tempo

Onze Gemakkelijke & Toegankelijk Excursies maken het ontdekken voor iedereen comfortabel! Met deze tours kunnen langzame wandelaars, rolstoelgebruikers, scootmobiel gebruikers en alle gasten die graag op een ontspannen manier eropuit willen trekken, de hoogtepunten van elke bestemming bezoeken tijdens laagdrempelige excursies die speciaal voor hen zijn gemaakt. Door middel van speciaal geselecteerde routes en speciaal ontworpen excursies kunnen gasten in hun eigen tempo genieten van traploze routes en de wonderen van onze bestemmingen in comfort ervaren. Aangepaste voertuigen zijn beschikbaar voor kleine groepen en tijdens de tours is er altijd toegang tot aangepaste toiletten.

 

Houd u er rekening mee dat de rolstoel- en scootmobiel vereisten (breedte, hoogte en gewicht) voor de voertuigen per excursie verschillen, dus zorg ervoor dat u de specifieke vereisten in elke excursiebeschrijving zorgvuldig controleert.

 

Boek nu en verzeker uzelf van een plekje aangezien er beperkte plaatsen beschikbaar zijn!

 


Verken elke bestemming in uw eigen tempo

accessible-tours-facilities

excursies voor iedereen

WAAR ZIJN GEMAKKELIJKE & TOEGANKELIJKE EXCURSIES TE VINDEN

Met onze Gemakkelijke & Toegankelijk Excursies kunt u een van de volgende havens bezoeken

Prijzen

Best New Shore Excursions

De Gemakkelijke & Toegangelijke tours van MSC Cruises zijn bekroond als "Best New Shore Excursion" voor de Porthole Cruise 2020 Editor-in-Chief Awards.

Best New Shore Excursions

porthole-cruise-award-best-tours

Geniet optimaal en maak uw cruise nog specialer

Stel uw vakantie samen op basis van uw voorkeuren en zorg ervoor dat u het beste haalt uit elk moment aan boord. Laat uw nieuwsgierigheid de vrije loop met onze ruime keuze aan excursies, geniet van al uw favoriete drankjes tegen de beste prijs met onze drankenpakketten, laat u verwennen dankzij onze SPA Wellness-arrangementen en geniet van een rijke culinaire ervaring met onze dineerervaringen.

Boek online en profiteer van onze kortingen ten opzichte van de prijzen aan boord!

Veelgestelde vragen

 

Wie kan de gemakkelijke en toegankelijke excursies aan wal boeken?

Deze gemakkelijke rondleidingen zijn beschikbaar voor alle gasten en zijn rolstoeltoegankelijk. Dit programma is ontworpen om onvergetelijke, plezierige ervaringen te bieden aan gasten met beperkte mobiliteit, senioren en iedereen die van een langzamer tempo houdt, evenals hun families.

Waarin verschillen de Gemakkelijk & Toegankelijk -excursies aan wal van andere reguliere excursies aan wal?

Gemakkelijk & Toegankelijk excursies zijn uniek in wat ze bieden:

  • Volledig staploze tourroutes
  • Rolstoelvriendelijke voertuigen
  • Kortere afstanden
  • Langzamer tempo
  • Toegankelijke toiletten met brede deuren langs de route
  • Professionele en meelevende gidsen die ervaren zijn in het werken met senioren en gasten met beperkte mobiliteit

Welk type voertuigen worden gebruikt voor de Gemakkelijk & Toegankelijk excursies aan wal?

Gemakkelijke en toegankelijke excursies aan wal gebruiken toegankelijke voertuigen die zijn uitgerust met een oprit of lift voor rolstoelen.

Hoe kan ik erop vertrouwen dat deze excursies volledig toegankelijk zijn?

Onze Gemakkelijk & Toegankelijk excursies zijn gedurende vele jaren ontworpen en doorgelicht door wereldberoemde toegankelijkheidsexperts en door reizigers met een beperkte mobiliteit. Routes worden consistent geverifieerd en getest om te voldoen aan de hoge normen van MSC Cruises.

Hoe groot zijn de groepen voor de Gemakkelijk & Toegankelijk excursies aan wal?

Om de excursies aangenamer te maken, zijn groepsgroottes kleiner dan reguliere excursies - dit zijn geen grote touringcargroepen. Voor de meeste excursies worden kleine, toegankelijke busjes gebruikt.

Hoe helpt de gids mij met mijn mobiliteitsbehoeften?

De gidsen die deze toegankelijke rondleidingen uitvoeren, hebben meerdere jaren ervaring met rondreizen met gasten met beperkte mobiliteit en hun families. Ze zijn geduldig, medelevend en zeer deskundig. Houd er rekening mee dat gidsen geen rolstoelen mogen duwen. Gasten in een rolstoel moeten zichzelf kunnen voortbewegen of door een begeleider kunnen laten duwen.

Wat kan ik verwachten van mijn Gemakkelijk & Toegankelijk excursies aan wal?

Toegankelijke excursies aan wal zijn authentieke ervaringen, ontworpen om het aantal wandelingen te beperken, zonder concessies te doen aan de ervaring. Als u zich afvraagt: "Zal ik de bus verlaten?", Is het antwoord "Ja!".

Onze Gemakkelijk & Toegankelijk excursies zijn gedurende vele jaren ontworpen en doorgelicht door wereldberoemde toegankelijkheidsexperts en door reizigers met een beperkte mobiliteit. Routes worden consistent geverifieerd en getest om te voldoen aan de hoge normen van MSC Cruises.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn mobiliteitshulpmiddelen niet te groot of te zwaar zijn voor de excursie?

Voor elke Gemakkelijk & Toegankelijk excursie worden het maximaal toegestane gecombineerde gewicht (uitrusting + mobiliteitsgebruiker) en de maximale toegestane afmetingen van de uitrusting (hoogte, lengte en breedte) vermeld in de opmerkingen bij de tourbeschrijving. Zorg ervoor dat u zorgvuldig controleert en verifieert dat uw apparatuur de toegestane afmetingen respecteert voordat u de excursie boekt.

Op welke bestemmingen kan Gemakkelijk & Toegankelijk excursies aan wal boeken?

Momenteel is het Gemakkelijk & Toegankelijk excursieprogramma aan wal beschikbaar in verschillende Caribische havens. U kunt een volledige lijst met bestemmingen zien die Gemakkelijk & Toegankelijk excursies aanbieden die hierboven zijn vermeld.

Wanneer moet ik mijn Gemakkelijk & Toegankelijk excursie boeken?

We raden u aan om uw gemakkelijke en toegankelijke excursie ten minste 2 maanden voor uw cruise te boeken om uw plek veilig te stellen.

Kan ik mijn geboekte Gemakkelijk & Toegankelijk excursie aan wal annuleren?

Het is mogelijk om uw geboekte Gemakkelijk & Toegankelijk excursies tot 4 dagen voor vertrek van uw cruise te annuleren.

Waarom is een minimumaantal deelnemers vereist?

Het minimumaantal deelnemers is vereist om te garanderen dat de excursie wordt uitgevoerd tegen de individuele prijs die op de website wordt weergegeven. Als het aantal deelnemers niet wordt gehaald, krijgen gasten de keuze om de excursie tegen een meerprijs te boeken, als een privétour. De individuele prijs is dan afhankelijk van het aantal deelnemers.