Roseau Cruise

scotts head, Scotts Head, Soufriere Bay, Hotel

Waar de natuur oppermachtig is

Ontdek Roseau, de aantrekkelijke hoofdstad van Dominica die volledig te voet bereikbaar is. Een Franse buitenpost, gesticht in de 16e eeuw, biedt boeiende landschappen met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee, botanische tuinen, architectuur in koloniale stijl en de indrukwekkende St. Patrick's kathedraal, allemaal het ontdekken waard tijdens een MSC Cruise in de Caribbean.               

 

In Dominica heerst de natuur. Genaamd het eiland van 365 rivieren, het geluid van water is bijna altijd aanwezig, te beginnen met de thermale bronnen rond Roseau. Weelderig begroeid, heeft de vulkanische oorsprong van het eiland watervallen, rivieren en borrelende warmwaterbronnen gecreëerd die rijk zijn aan mineralen die diep uit de aarde stromen.

 

Een MSC Cruises Excursie die u niet mag missen, is Hibiscus Falls, met een betoverende waterval en een prachtig zwembad waar u een duik kunt nemen te midden van adembenemende natuur. Van daaruit gaat uw tour verder door het centrale regenwoudreservaat naar het ecodorp Hibiscus, gevolgd door een ervaring met rivierbuizen door enkele van de laatste en enige overgebleven Caribische Indiase gebieden. Of maak een begeleide wandeling door het regenwoud naar Emerald Pool, een prachtige waterval en zwembad dat een van de favoriete juweeltjes van Dominica is.

 

Voor een ander natuurwonder, maak een MSC Cruises Excursie naar de indrukwekkende Titou-kloof, een natuurlijke spleet in de berg die tegelijkertijd warm en koud water spuit. Scènes uit 'Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest' werden ook gefilmd in de kloof. Ontspan vervolgens bij Wotten Waven in de natuurlijke warmwaterbronnen. Een lange therapeutische duik in het mineraalrijke water geeft u een heerlijk verfrissend en verjongd gevoel.

 

Op zoek naar iets offshore? Dominica staat bekend om het spotten van walvissen en dolfijnen. Ga aan boord van een catamaran tijdens een MSC Excursie en maak kans om een dolfijn, grienden of een gigantische bultrug te spotten. Of raak een levende vulkaan aan terwijl u erboven snorkelt in het zeereservaat, terwijl u de zwavelwarmte uit de zeebodem voelt ontsnappen.

Cruises van / naar Roseau in 2023

Excursies en activiteiten Roseau