Charlotte Amalie Cruises

Charlotte Amalie Cruise

Ontdek de Maagdeneilanden

Ervaar tijdens een MSC Cruise naar de Amerikaanse Maagdeneilanden de spectaculaire schoonheid van St. Thomas terwijl u de koloniale geschiedenis, panoramische uitzichten op de bergtop en enkele van de best beoordeelde stranden ter wereld in de Caribbean tegenkomt.

 

Stap uit in de hoofdstad van Charlotte Amalie, waar de straten en plaatsen nog steeds Deense namen dragen en de geschiedenis van piraten tot op de dag van vandaag zichtbaar is.

 

Ervaar de charmante historische wijk van de Kongens (King's) wijk tijdens een MSC Cruises Excursie die het voormalige centrum van de Deense koloniale onderneming verkent en bezoek verschillende National Landmark Properties en historische herenhuizen, waaronder Villa Notman, Britannia House, Crown House, Haagensen House en Hotel 1829.

 

Bezoek de mijlpaal 99 Steps - misschien wel de beroemdste trapstraat die door de Denen is gebouwd met bakstenen die Europese schepen als ballast hebben aangevoerd. Deze leiden u naar het beroemde 17e-eeuwse Blackbeard's Castle, waar u de kans krijgt om terug te stappen in de tijd van de Caribische piraten terwijl u een prachtig uitzicht bewondert. Edward Teach, ook bekend als Blackbeard, inspecteerde de baaien van het eiland vanaf de uitkijktoren van het kasteel, de Skytsborg, het oudste bouwwerk op de Maagdeneilanden met meer dan 300 jaar oud.

 

Tijdens een Charlotte Amalie-cruise kunt u Drake's Seat verkennen, een ander schilderachtig uitzicht van waaruit u alle Maagdeneilanden kunt bewonderen, zowel de Verenigde Staten als de Britten. Op een heldere dag kunt u zelfs Puerto Rico zien vanaf Drake's Seat.

 

Om uw innerlijke piraat naar boven te brengen, springt u op een piratenschoener, bemand door een vriendelijke bemanning, op zoek naar dieren in het wild, snorkelen en strandplezier. Dit piratenavontuur is een MSC Cruises Excursie die geweldig is voor het hele gezin en omvat een persoonlijke 'piraten'-tatoeage, een draai aan het roer als erekapitein en een ooglapje voor de kinderen.

 

Of laat ons u meenemen naar het strand van het idyllische Magens Bay, ooit door National Geo-graphic genoemd als een van de mooiste baaien ter wereld. Iets weggestopt van het uitzicht, dit onberispelijke zandstrand omlijst door palmbomen, turkoois water en groene heuvels. De perfecte plek om te zonnebaden en te snorkelen.

Cruises van / naar Charlotte Amalie (St Thomas) in 2023

Excursies en activiteiten Charlotte Amalie (St Thomas)