MSC Grand Voyages | MSC Cruises

TRANSATLANTISCHE EN HERPOSITIONERINGSCRUISES 2024 - 2025

Uw avontuur gaat verder dan de grenzen: u steekt continenten over met MSC Grand Voyages

De zeeën bevaren, afstanden overwinnen en bruggen bouwen tussen culturen. De rijkdom aan verschillende perspectieven wordt echt omarmd met MSC Grand Voyages. Ontsluit een wereld van verbazingwekkende ontdekkingen met een nauwkeurige selectie van Transatlantische cruises en herpositioneringscruises. Geniet van de schoonheid van de open zee door van de Middellandse Zee naar de Caraïben te varen of de Atlantische Oceaan over te steken van Europa naar Brazilië en Argentinië. Geniet van de grootsheid van de oceanen vanuit Zuid-Afrika, op weg naar de Middellandse Zee via de Seychellen.


Voor uw transatlantische en herpositioneringscruises in 2024 en 2025 kunt u kiezen uit een selectie van 37 cruises op 17 verschillende schepen en meer dan 35 landen en 100 havens ontdekken. Varen op een transoceanische cruise betekent rustig de zeeën oversteken naar iconische bestemmingen, met eindelijk tijd aan uw zijde. Met elke intercontinentale reis die 10 tot 30 dagen duurt, zijn deze Grand Voyages langer dan normaal! De oceanen oversteken is teruggrijpen naar de gouden eeuw van het reizen en zee-avonturen uit het verleden herbeleven. Met de MSC Grand Voyages routes heeft u talloze opties om uit te kiezen!

MSC GRAND VOYAGES BESTEMMINGEN

Voelt u zich net als de pioniers uit het verleden aangetrokken tot de allure van een reis naar het westen? Of droomt u van een reis naar het oosten, naar het 'oude continent'? U wordt verwend met fascinerende must-see bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes tijdens MSC's selectie van Grand Voyages!

Transatlantische cruises


Kies de beste Transatlantische cruises in 2024 en 2025. Vaar over de Atlantische Oceaan tussen schatten uit de Oude Wereld, de kusten van idyllische eilanden en de weelderige landschappen van de Nieuwe Wereld. De transatlantische cruises van MSC Cruises varen naar historische hotspots als Venetië, Genua, Barcelona, Kopenhagen en Hamburg via het warme welkom van Mallorca, Casablanca, de Canarische Eilanden en de Caraïben. Bereik Zuid-Amerika en beleef de kenmerkende warmte van Rio de Janeiro, Sao Paulo en Buenos Aires. Elke Atlantische oversteek is een buitengewone momentopname van de diverse en prachtige wonderen die de oceaan overspannen. Boek nu de spannendste Atlantische oversteek!
 

Transatlantische cruises

Rio de Janeiro - Brazil | Transatlantic Cruises

Herpositioneringscruises


Van de Middellandse Zee tot Zuid-Afrika, cruise langs onvergelijkbare plaatsen van historische waarde en schoonheid. Transoceanische cruises naar de Middellandse Zee en terug vanuit het kosmopolitische Durban of het prachtige Kaapstad in Zuid-Afrika, of het visionaire Dubai, het bruisende Abu Dhabi. Op deze routes kunt u genieten van de paradijselijke eilanden Réunion en Mauritius, voordat u koers zet naar de stranden, kunst en cultuur van de Middellandse Zee. 
 

Herpositioneringscruises

Boucan Canot Beach - La Réunion | Repositioning Cruises

GRENZELOZE HORIZONTEN:
EEN GRAND VOYAGE VOL VERRIJKENDE ERVARINGEN AAN BOORD

Reizen van het ene continent naar het andere geeft een andere zeldzame vrijheid. Vrij van het dagelijkse leven en met de ruimte om te genieten van de rust van het leven op zee, kunt u zich ontspannen in het ontspannen ritme van uw trans-Atlantische oversteek. Een boek lezen, een cocktail drinken, luieren aan het zwembad en genieten van een heerlijke maaltijd behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met een op maat gemaakt programma wordt u verwend met meer dan 300 verschillende activiteiten tijdens de hele overtocht. Voor de actieve zielen is er een overvloed aan sporten, themafeesten en zwembadspelletjes. Een MSC Grand Voyage is een meeslepende reis die continenten en culturen overspant en elke ziel aan boord omarmt met een wereld van boeiende activiteiten, inspirerende herinneringen en een gevoel van saamhorigheid dat een leven lang meegaat.