MSC Grand Voyages

MSC Grand Voyages

Ontdek adembenemende bestemmingen, meegevoerd door de golven van de mooiste zeeën ter wereld

Ontdek de natuur en de lokale tradities terwijl u geniet van alle comfort dat is inbegrepen in uw MSC Grand Voyages. Deze cruise is meer dan een eenvoudige vakantie op zee, het is een trans-Atlantische cruise die u de kans geeft om enkele van 's werelds meest spectaculaire locaties te ontdekken, rijk aan geschiedenis en cultuur. Om uw reis nog mooier te maken, bieden wij 30% korting op wasserijdiensten en zijn 3 excursies inbegrepen.

Samen met reizigers van over de hele wereld bieden de trans-Atlantische cruises voor het seizoen 2021-2022 22 verschillende routes van 13-27 dagen, de intercontinentale cruises zullen de oceanen doorkruisen om van het ene continent naar het andere te navigeren: Europa, de Amerika's en Afrika, de keuzes zijn eindeloos. Met opties zoals de trans-Atlantische cruises vanuit Southampton, zult u genieten van een uniek en exclusief avontuur over de Atlantische Oceaan, waarbij u de grote reizen uit het verleden herleeft in alle comfort en ontspanning. 

In elke haven wachten u boeiende excursies en 3 excursies zijn al inbegrepen in uw cruise. Eenmaal terug aan boord zet u uw ontdekkingstocht voort met uitgebreide themamenu's die de culinaire tradities van landen en regio's uit de hele wereld weerspiegelen. Een trans-Atlantische cruise is ook de perfecte gelegenheid om te profiteren van de diverse activiteiten aan boord, zoals het op de bestemming geïnspireerde muzikale programma, danslessen, lezingen en ambachten en nog veel meer, of wat tijd door te brengen ontspannen aan het zwembad of in de Balinese MSC Aurea Spa. s Avonds kunt u genieten van ons muziekprogramma of onze theatershows in Broadway-stijl.

En voor een reis met maximale privacy en een zeer persoonlijke service, kiest u voor de MSC Yacht Club*, een afgeschermd toevluchtsoord van accommodatie op de prestigieuze boegdekken van onze schepen waar u wordt verwend door een 24/7 butler, u slaapt in gepersonaliseerd comfort en u kunt dineren in een privé gastronomisch restaurant.


Kies uw bestemming en keer terug met herinneringen die een leven lang zullen meegaan.

* beschikbaar op MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Seashore, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia

Een authentieke ontdekking