MSC World Cruise

De MSC World Cruise neemt u mee op een onvergetelijke reis vol fascinerende ontdekkingen, zowel aan boord als aan de wal.

Laat u verwennen door de comfortabele luxe van onze schepen en het brede scala aan diensten aan boord, all-inclusive pakketten, exclusieve activiteiten en entertainmentopties die wij aanbieden, terwijl u fantastische bestemmingen over de hele wereld ontdekt.

 

Naast de uitstekende gastvrijheid aan boord, werden de gasten ook verwend met een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis, dankzij internationale beroemde chef-koks, die keukens uit verschillende delenvan de wereld vertegenwoordigden en smaken en inspiratie uit hun geboorteland en hun eigen land brachten.

 

Een programma van entertainment van wereldklasse werd aangevuld met ambitieuze teamgames en quizzen met een wereldwijd thema, evenals een breed scala aan activiteiten om de ervaring te verrijken, veelal gerelateerd aan de bezochte bestemmingen, van taallessen en culturele lezingen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld.


Laat u inspireren en boek nu uw World Cruise: