MSC World Cruise

Verbaas uw zintuigen over een reis die de pracht en praal van de wereld onthult. Ontdek de pracht van de zeeën met MSC World Cruises en beleef de spannendste reis rond de wereld. Van de glorieuze geschiedenis van Europa tot de wildernis van de Australische kust, vaar over de meest avontuurlijke Polynesische eilanden en de sprankelende steden van Zuid-Amerika. Geniet van de tijdloze schoonheid van Azië en voel de betoverende kruidige smaken van het Midden-Oosten. Met een cruise rond de wereld heeft u schoonheid binnen handbereik.

Kies uit twee verbluffende routes: MSC World Cruise 2025 en MSC World Cruise 2026 aan boord van de MSC Magnifica en beleef het avontuur van uw leven.

Laat u verwennen door de comfortabele luxe van onze schepen en het brede scala aan diensten aan boord, all-inclusive pakketten, exclusieve activiteiten en entertainmentopties die wij aanbieden, terwijl u fantastische bestemmingen over de hele wereld ontdekt.

 

Naast de uitstekende gastvrijheid aan boord, werden de gasten ook verwend met een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis, dankzij internationale beroemde chef-koks, die keukens uit verschillende delenvan de wereld vertegenwoordigden en smaken en inspiratie uit hun geboorteland en hun eigen land brachten.

 

Een programma van entertainment van wereldklasse werd aangevuld met ambitieuze teamgames en quizzen met een wereldwijd thema, evenals een breed scala aan activiteiten om de ervaring te verrijken, veelal gerelateerd aan de bezochte bestemmingen, van taallessen en culturele lezingen tot dansen met professionele artiesten van over de hele wereld.

 

Laat u inspireren en boek nu uw World Cruise: