WINTER 2021/2022
VOYAGES SELECTION AFVAARTEN
5%+15% KORTING EXCLUSIEF VOOR CLUBLEDEN!

We hebben onze beste aanbieding voor MSC Voyagers Club-leden nog beter gemaakt!
Boek een wintercruise uit de Voyages Selection en krijg een fantastische 5%+15% KORTING!

Of u nu houdt van het geluid van de Middellandse Zee, een cruise in Noord-Europa, een ontdekkingsreis in de Emiraten of beach-hopping in het Caribisch gebied, u vindt zeker de cruise voor u, en voor minder wanneer u boekt via de Voyages Selection!

Als u een Silver, Gold of Diamond lid bent en ouder dan 18 jaar geniet u, bovenop de kortingen, van een extra bonus: een € / $ 50 p.p. boordkrediet om te besteden zoals u wilt tijdens de cruise.

Leden die een afvaart boeken met de Voyages Selection krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type beleving. Punten worden toegekend aan het einde van de cruise.

De hieronder getoonde prijzen zijn nog niet afgeprijsd: voeg uw MSC Voyagers Club kaartnummer toe bij de eerste stap van het online boekingsproces om de korting toe te passen.

Klik hieronder om meer afvaarten van de Voyages Selection te ontdekken.

Voorwaarden:

De extra korting (5%, 10% of 15%) is afhankelijk van afvaarten en kan per land verschillen. De Voyages Selection-afvaarten zijn niet beschikbaar voor Welcome-leden. Silver-, Gold- en Diamond-leden ontvangen daarnaast een extra boordtegoed van €/$50 op hun Voyages Selection-boeking. Het boordtegoed is per lid (maximaal 2 leden per hut) en niet per hut en wordt aan het einde van de cruise op de boordrekening verrekend. Boordtegoed is niet van toepassing op MSC Voyagers Club-leden onder de 18 jaar. De korting wordt toegekend aan alle personen in de hut en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, acties of promoties, met uitzondering van de MSC Voyagers Club-korting, tenzij anders vermeld in de details van de betreffende promotie zelf. Alle verdiende punten worden ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegewezen. Voyages Selection afvaarten kunt u online, via ons callcenter of via uw reisagent boeken.