Winter cruises 2021-2022

Bespaar tot 50% p.p.

Boek nu en geniet tijdens de winter van de warmte van het Caribisch gebied, het ritme van de Antillen, de romantiek en verfijning van de Middellandse Zee of de betoverende magie van de Emiraten.

En mis vooral onze gloednieuwe cruises in Saoedi-Arabië en de Rode Zee niet.

 

Uw ontdekkingstocht gaat verder aan boord van onze schepen, waar u versteld zult staan van de uitstekende keuken, shows in Broadway-stijl, chique boetieks en de attente service van onze bemanning. 

Bovendien is uw gezondheid en veiligheid onze topprioriteit. Daarom implementeren wij aan boord ons gezondheids- en veiligheidsprotocol om uw gemoedsrust te garanderen.


Daarenboven is de reisverzekering COVID-19 ook vereist voor dekking vóór, tijdens en na de cruise. Ons MSC COVID-19 beschermingsplan kan tijdens het boekingsproces worden geboekt voor slechts € 25 p.p. voor het Middellandse Zeegebied en € 29 p.p. voor langeafstandsbestemmingen. Zuigelingen van 0 tot 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

Tot slot kunt u met ons "Boek met een gerust hart" programma de vertrekdatum en naam wijzigen tot 21 dagen voor vertrek, als onderdeel van een pakket "Fly & Cruise".

Kies uw ideale cruise en wij zorgen voor de rest!
Boek nu en bespaar tot 50% p.p.

VOORWAARDEN :

Om uw gemoedsrust te garanderen terwijl u uitkijkt naar uw volgende vakantie, eist MSC Cruises dat alle gasten een verzekering hebben die alle COVID-19 risico's dekt, inclusief annulering, repatriëring en medische kosten. Voor uw gemak kunt u kiezen voor ons nieuwe MSC COVID-19 beschermingsplan dat u dekking biedt voor, tijdens en na uw cruise. In samenwerking met Europ Assistance dekt het MSC COVID-19 beschermingsplan annuleringskosten en daarmee verband houdende medische en vervoerskosten. U kunt ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij van uw keuze.

Tarieven geldig voor nieuwe boekingen tot 31 januari 2021, afhankelijk van beschikbaarheid voor de cruises van het winterseizoen 2021-2022. De prijzen van de cruises zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise, zij omvatten de cruise volgens de geplande route, accommodatie volgens het type kajuit en de gekozen beleving, volpension aan boord en belastingen en havengelden.
De prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten, aan boord of bij de boeking te betalen servicekosten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.