Winter cruises 2021-2022

Profiteer van de winterzon !

Ontdek het MSC Cruises programma voor de winter 2021-2022 met routes over de hele wereld! Kies uit een reeks populaire bestemmingen, ontdek verschillende landen vanaf zee en geniet van de winterzon. Dit alles terwijl u zich in stijl ontspant en ontsnapt aan boord van de modernste schepen op zee, met 24 uur per dag entertainment en activiteiten, authentieke internationale maaltijden, uitgelezen activiteiten voor kinderen en gezinnen, luxueuze spa- en wellnessfaciliteiten, chique winkels en nog veel meer.
 
Maak u klaar om het Caribisch gebied, de Middellandse Zee en de Emiraten, maar ook Zuid-Amerika en Zuid-Afrika te ontdekken of haal het beste uit de zee met de MSC Grand Voyages, die nieuwe routes over de wereldzeeën bieden.

Boek nu uw cruise! Een Wereld Vol Ontdekkingen.


De nieuwe cruiseroutes voor de winter 2021-2022 zullen beschikbaar worden in de komende weken.

VOORWAARDEN :

Tarieven geldig voor alle nieuwe boekingen tot de afvaart van het schip, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De cruiseprijzen zijn "vanaf" prijzen, per persoon en per cruise en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale pri­­­js per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel service kosten. De verplichte hotel service kosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, kunnen aan boord aan het einde van de cruise worden betaald of kunnen bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel service kosten is niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. Voor meer informatie raadpleeg de pagina Algemene informatie, onderdeel "Hotel Servicekosten".

Prijzen zijn exclusief vervoer indien van toepassing, pakketten, excursies tijdens aanloophavens, optionele verzekeringen, formaliteiten en persoonlijke aankopen.

Kan gecombineerd worden met MSC Voyagers Club korting.
Voor de volledige boekingsvoorwaarden, zie de Algemene Verkoopvoorwaarden.