CRUISE HOSPITALITY EN FORMULA 1® ARRANGEMENTEN IN ABU DHABI

MSC Cruises en F1® Arrangementen:

een uniek F1® weekend aan boord van MSC Virtuosa

Bent u een Formula 1®-liefhebber en op zoek naar een autosportervaring als geen ander tijdens de FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023?
MSC Cruises en Formula 1® hebben hun krachten gebundeld om u exclusieve, all-in-one hospitality pakketten aan te bieden. Van 23 t/m 27 november zal de MSC Virtuosa aanmeren in de haven van Abu Dhabi voor het niet te missen F1® evenement!

Onze hospitality-pakketten omvatten eersteklas accommodatie aan boord, in combinatie met een breed scala aan F1®-opties op het Yas Marina Circuit, van Grandstand Tickets tot Premium Hospitality Pakketten, inclusief toegang tot de Pit Line of de mogelijkheid om F1®-ambassadeurs te ontmoeten.

Beleef de sensatie van Formula 1® racen in stijl: kies vandaag nog uw hospitality pakket voor een memorabele Grand Prix™ ervaring in Abu Dhabi!


Formula 1® Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix packages

Alle pakketten omvatten een verscheidenheid aan keuzes om aan al uw voorkeuren te voldoen. Heeft u geen Grand Prix™-ticket en wilt u dit toch aanschaffen? U kunt kiezen voor het Kajuit + F1® ticket pakket, dat een Grandstand ticket combineert met uw accommodatie aan boord.

Om de Grand Prix™ ervaring te verrijken, kunt u kiezen voor de Kajuit + F1® Experience. Dit pakket vult uw kajuit en tribuneticket aan met F1®-activiteiten op het circuit. Voor het ultieme Formula 1®-weekend kunt u uw kajuit nog aanvullen met het F1® Premium Hospitality-pakket. Dit omvat een hoogwaardige ervaring aan boord in combinatie met exclusieve, ongeëvenaarde gastvrijheid in de Formula 1® Paddock Club.

U heeft al een Grand Prix™ ticket? Boek uw kajuit aan boord van MSC Virtuosa en bereik het circuit comfortabel met de gratis transfers van MSC Cruises!

Formula1® & MSC Cruises partnership | MSC Cruises

MELD JE AAN EN WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN NIEUWE MSC CRUISES EN F1® PAKKETTEN VOOR KOMENDE GRAND PRIX™!

Voorwaarden

  • Alle gasten in de kajuitmoeten hetzelfde F1® ticket/ervaring hebben
  • Naamswijziging is toegestaan tegen betaling
  • Het F1® ticket wordt direct aan boord afgeleverd
  • MSC Voyagers Club korting niet toepasbaar
  • Combo cruise niet toegestaan
  • Fly & Cruise niet beschikbaar
  • Voor het drie-nachten pakket (24-27 november 2023) zijn alleen de "Cabin Only" & "Cabin + F1 Ticket" pakketten beschikbaar

 

Alle F1 ticket types en passen die MSC Cruises te koop heeft voor de Abu Dhabi bieden niet de voorwaarden om gasten met beperkte mobiliteit een comfortabele toegang tot deze plaatsen te garanderen. Dit betekent dat we hen in dit geval de Cabin only optie kunnen aanbieden. Voor verdere vragen kunt u terecht bij het contactcenter van de promotor in Abu Dhabi (ADMM), Yas: Binnenlandse gesprekken: 800 927; Internationale gesprekken: +971 (0) 2 659 9800; E-mail: CustomerService@ymc.ae

Lees voor verdere details de Algemene Voorwaarden en de Vervoersvoorwaarden.