CRUISE HOSPITALITY EN FORMULA 1® ARRANGEMENTEN IN ABU DHABI

MSC Cruises en F1® Arrangementen:

een uniek F1® weekend aan boord van MSC Virtuosa

Bent u een Formula 1®-liefhebber en op zoek naar een autosportervaring als geen ander tijdens de FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023?
MSC Cruises en Formula 1® hebben hun krachten gebundeld om u exclusieve, all-in-one hospitality pakketten aan te bieden. Van 23 t/m 27 november zal de MSC Virtuosa aanmeren in de haven van Abu Dhabi voor het niet te missen F1® evenement!

Onze hospitality-pakketten omvatten eersteklas accommodatie aan boord, in combinatie met een breed scala aan F1®-opties op het Yas Marina Circuit, van Grandstand Tickets tot Premium Hospitality Pakketten, inclusief toegang tot de Pit Line of de mogelijkheid om F1®-ambassadeurs te ontmoeten.

Beleef de sensatie van Formula 1® racen in stijl: kies vandaag nog uw hospitality pakket voor een memorabele Grand Prix™ ervaring in Abu Dhabi!


Formula 1® Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix packages

Alle pakketten omvatten een verscheidenheid aan keuzes om aan al uw voorkeuren te voldoen. Heeft u geen Grand Prix™-ticket en wilt u dit toch aanschaffen? U kunt kiezen voor het Kajuit + F1® ticket pakket, dat een Grandstand ticket combineert met uw accommodatie aan boord.

Om de Grand Prix™ ervaring te verrijken, kunt u kiezen voor de Kajuit + F1® Experience. Dit pakket vult uw kajuit en tribuneticket aan met F1®-activiteiten op het circuit. Voor het ultieme Formula 1®-weekend kunt u uw kajuit nog aanvullen met het F1® Premium Hospitality-pakket. Dit omvat een hoogwaardige ervaring aan boord in combinatie met exclusieve, ongeëvenaarde gastvrijheid in de Formula 1® Paddock Club.

U heeft al een Grand Prix™ ticket? Boek uw kajuit aan boord van MSC Virtuosa en bereik het circuit comfortabel met de gratis transfers van MSC Cruises!

MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®

MELD JE AAN EN WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN NIEUWE MSC CRUISES EN F1® PAKKETTEN VOOR KOMENDE GRAND PRIX™!

Voorwaarden

  • Alle gasten in de kajuitmoeten hetzelfde F1® ticket/ervaring hebben
  • Naamswijziging is toegestaan tegen betaling
  • Het F1® ticket wordt direct aan boord afgeleverd
  • MSC Voyagers Club korting niet toepasbaar
  • Combo cruise niet toegestaan. 
  • Fly & Cruise niet beschikbaar

 

Lees voor verdere details de Algemene Voorwaarden en de Vervoersvoorwaarden.